Închide meniul

Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0: „A pus o pată neagră pe clubul nostru!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 17:30

Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0: A pus o pată neagră pe clubul nostru!”

Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Silva a fost surprins, în timpul partidei din Moldova, cum se uita pe telefon. Gestul fundașului Universității Craiova a fost amplu dezbătut în spațiul public.

Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

Mihai Rotaru a hotărât ca Raul Silva să fie amendat, după gestul din timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0. Totodată, omul de afaceri a dezvăluit că fundașul oltenilor s-a justificat prin faptul că ar fi deschis telefonul doar pentru a vedea cât este ceasul.

„Așa și este. A pus o pată neagră pe ceea ce înseamnă clubul nostru din toate punctele de vedere. Este amendat. A spus că «Domne, am scos doar să mă uit să văd cât e ceasul».

Nu avea voie, nu contează, nu avea ce să caute telefonul la el în buzunar! Suntem foarte supărați pe acest lucru”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru: „Raul Silva a fost accidentat!”

Acționarul de la Universitatea Craiova a mai spus că Raul Silva s-a aflat, pe banca de rezerve, la meciul cu FC Botoșani, doar pentru a bifa numărul de jucători, deoarece se accidentase cu o seară înainte și nu putea evolua într-un meci oficial.

„Nu este o scuză, dar Raul Silva a fost accidentat, deci înțelegem… s-a accidentat seara la fazele fixe și el a fost trecut pe foaie doar ca număr.

Nu era nicio șansă ca el să intre, adică el nu a fost niciodată pregătit de competiție pentru acest meci. Era clar. Nu era nicio șansă ca el să joace în acest meci și atuncea, fiind doar la număr, putem spune că singura lui scuză e că era deconectat.

Reclamă 4 / 0/3

Dar sunt colegii tăi în teren, te bucuri și suferi alături de ei. Nu știu exact cu ce sumă a fost amendat”, a mai spus Mihai Rotaru.

Raul Silva, atacat de Viorel Moldovan

Viorel Moldovan, fostul internațional român, l-a criticat în termeni duri pe Raul Silva, pentru gestul din timpul partidei cu FC Botoșani.

„N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine.

Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri…N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Recomandări
  • Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și