Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu: „Avem șapte juniori! N-am ce face!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 21:15

Reclamă
Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu: Avem șapte juniori! N-am ce face!”

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu

Nicolo Napoli și Adrian Mititelu / Colaj Hepta și As.ro

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Antrenorul de la FC U Craiova a oferit o replică pentru Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei FC U Craiova – UTA Arad, 1-1, Adrian Mititelul, patronul echipei gazdă, a declarat, printre altele, faptul că Nicolo Napoli putea să fie mai inspirat la schimbări.

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu

Nicolo Napoli s-a arătat deranjat de criticile venite dinspre Adrian Mititelu. Acesta acuză faptul că, pe banca de rezerve, are prea mulți jucători tineri și a lăsat de înțeles că FC U Craiova a greșit în momentul în care l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB.

Totodată, tehnicianul italian spune că, la finalul partidei cu UTA Arad, patronul Adrian Mititelu a venit în vestiarul echipei pentru a discuta cu jucătorii.

„N-a fost niciun scandal. Astăzi, le-am dat băieților o zi liberă. Mâine, suntem la antrenamente. A intrat în vestiar (n.r. Adrian Mititelu, la finalul remizei cu UTA). A vorbit cu fotbaliștii.

Reclamă

Avem un meci greu duminică, pentru că jucăm cu Sepsi în deplasare. Echipa a pierdut un singur meci cu Steaua (n.r. FCSB) și, după, a obținut trei victorii și două egaluri.

Avem șapte juniori, am băgat în teren jucătorii mai cu experiență. Rezultatul de egalitate a fost bun pentru ambele echipe. Până să ajung eu aici, a plecat Compagno… n-am ce face, mai bine nu vorbesc”, a declarat Nicolo Napoli, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Adrian Mititelu, la finalul partidei FC U Craiova – UTA Arad 1-1: „Nicolo nu a fost foarte inspirat!”

„Cred că dacă noi câștigam nu se supăra nimeni, dar asta este. Şi ei au venit peste noi, dar am avut cel puţin două ocazii să facem 2-0, şanse mari. Este primul nostru meci tare, poate suferim puţin şi că am avut un singur meci amical. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este sub noi în clasament, este o echipă foarte grea şi organizată.

Reclamă 4 / 0/3

Este o echipă dificilă, dacă jucăm cu CFR sau FCSB nu era atât de greu cum a fost cu UTA. Sunt specializaţi în jocurile din deplasare, în mandatul trecut al lui Balint au avut multe meciuri bune în deplasare, şi-au dominat adversarii.

I-am urmărit foarte atent şi ştiam că aşa va fi, din păcate nu am scăpat de acel gol al lor, dar putea să fie şi mai rău. Suntem puţini dezamăgiţi, cred că şi banca noastră de rezerve nu a reacţionat cum trebuie. Antrenorul putea să facă nişte mutări, poate nici Nicolo nu a fost foarte inspirat astăzi, Balint a mai făcut nişte mutări”, a spus Adrian Mititelu, la finalul partidei cu UTA Arad.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și