Închide meniul

Lucian Burchel le sugerează celor de la FC U Craiova să îi angajeze un translator lui Nicolo Napoli: „Este imaginea clubului în joc!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 16:33

Lucian Burchel le sugerează celor de la FC U Craiova să îi angajeze un translator lui Nicolo Napoli: Este imaginea clubului în joc!”

Nicolo Napoli, discurs după CFR Cluj - FC U Craiova 1-0

Nicolo Napoli / Facebook FC U Craiova 1948

Lucian Burchel le sugerează celor de la FC U Craiova să îi angajeze un translator lui Nicolo Napoli!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă se află de foarte mulți ani în fotbalul din țara noastră, Nicolo Napoli încă nu reușește să vorbească limba română la un nivel acceptabil.

Lucian Burchel le sugerează celor de la FC U Craiova să îi angajeze un translator lui Nicolo Napoli

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, le-a sugerat celor de la FC U Craiova să-i angajeze un translator lui Nicolo Napoli, având în vedere dificultățile pe care le întâmpină atunci când trebuie să vorbeacă în limba română.

„Este un lucru cu care noi nu ne-am confruntat niciodată la Școala de Antrenori, iar în acest caz legat de problema de comunicare a domnului Napoli, posesor de Licența Pro…putem să vă spunem care e situația doar dacă un antrenor străin vine la noi, la Școala din România, și se înscrie la cursurile pentru obținerea Licenței Pro.

Primim antrenorii străini la licența Pro doar dacă ne prezintă un document prin care atestă că antrenorii respectivi știu și limba română. Dar în cazul lui Napoli nu e vorba de așa ceva, deoarece el are licența obținută la Coverciano. Însă, niciun trust de presă din România nu ne-a semnalat problemele de comunicare pe care le întâmpină atunci când domnul Napoli vorbește la conferințe de presă înainte și după meciuri sau la flash interviuri. Dacă o să ni se semnaleze, vom vedea ce o să facem, pentru că și pentru noi este un lucru nou”, a declarat Lucian Burchel, pentru prosport.ro.

Reclamă

Lucian Burchel: „Este imaginea clubului în joc!!”

„Poate că aici este și problema angajatorului. În joc este imaginea clubului, iar acest domn antrenor trebuie să le vorbească și jucătorilor, nu doar presei. Iar clubul trebuie să se asigure că mesajele sale tactice ajung cum trebuie la jucători”, a mai spus Lucian Burchel.

Lucian Burchel, în război cu Mihai Pintilii

Lucian Burchel a avut o reacție dură la adresa lui Mihai Pintilii, după atacurile lansate la finalul partidei FC Hermannstadt – FCSB, 0-1.

„Mihai și-a pierdut controlul aseară! A arătat că nu-și poate controla emoțiile. Echipa condusă de Leo Strizu a câștigat, e important pentru FCSB. Nu pot comenta ce spune un delegat, la emoții. Asemenea lucruri nu mă ating.

Reclamă 4 / 0/3

Cu aceste declarații, Pintilii și-a făcut foarte mult rău. Vorbește în necunoștință de cauză. Consideră că, dacă se vehiculează numele lui, este și urmărit, ceea ce nu este adevărat. El a fost ajutat de FRF, să obțină o calificare. În doi ani va dobândi o calificare de antrenori, la intervenția FRF.

Discutăm cu juriștii noștri, să vedem ce există la regulament cu privire la stagiul de pregătire și la antrenamente în cazul antrenorilor. Pintilii trebuie să respecte legea și să-și ia licența PRO. El nu are voie să se rupă de legislația din România.

Dar nu Pintilii este principalul vinovat, ci clubul FCSB. Pintilii și FCSB pot ajunge la Comisia de Disciplină, vom vedea. Eu voi sesiza Comisia de Disciplină în legătură cu declarațiile lui Pintilii”, a spus Lucian Burchel, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și