Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu: „Avem șapte juniori! N-am ce face!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 21:15

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu: Avem șapte juniori! N-am ce face!”

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu

Nicolo Napoli și Adrian Mititelu / Colaj Hepta și As.ro

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Antrenorul de la FC U Craiova a oferit o replică pentru Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei FC U Craiova – UTA Arad, 1-1, Adrian Mititelul, patronul echipei gazdă, a declarat, printre altele, faptul că Nicolo Napoli putea să fie mai inspirat la schimbări.

Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu

Nicolo Napoli s-a arătat deranjat de criticile venite dinspre Adrian Mititelu. Acesta acuză faptul că, pe banca de rezerve, are prea mulți jucători tineri și a lăsat de înțeles că FC U Craiova a greșit în momentul în care l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB.

Totodată, tehnicianul italian spune că, la finalul partidei cu UTA Arad, patronul Adrian Mititelu a venit în vestiarul echipei pentru a discuta cu jucătorii.

„N-a fost niciun scandal. Astăzi, le-am dat băieților o zi liberă. Mâine, suntem la antrenamente. A intrat în vestiar (n.r. Adrian Mititelu, la finalul remizei cu UTA). A vorbit cu fotbaliștii.

Reclamă

Avem un meci greu duminică, pentru că jucăm cu Sepsi în deplasare. Echipa a pierdut un singur meci cu Steaua (n.r. FCSB) și, după, a obținut trei victorii și două egaluri.

Avem șapte juniori, am băgat în teren jucătorii mai cu experiență. Rezultatul de egalitate a fost bun pentru ambele echipe. Până să ajung eu aici, a plecat Compagno… n-am ce face, mai bine nu vorbesc”, a declarat Nicolo Napoli, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Adrian Mititelu, la finalul partidei FC U Craiova – UTA Arad 1-1: „Nicolo nu a fost foarte inspirat!”

„Cred că dacă noi câștigam nu se supăra nimeni, dar asta este. Şi ei au venit peste noi, dar am avut cel puţin două ocazii să facem 2-0, şanse mari. Este primul nostru meci tare, poate suferim puţin şi că am avut un singur meci amical. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este sub noi în clasament, este o echipă foarte grea şi organizată.

Reclamă 4 / 0/3

Este o echipă dificilă, dacă jucăm cu CFR sau FCSB nu era atât de greu cum a fost cu UTA. Sunt specializaţi în jocurile din deplasare, în mandatul trecut al lui Balint au avut multe meciuri bune în deplasare, şi-au dominat adversarii.

I-am urmărit foarte atent şi ştiam că aşa va fi, din păcate nu am scăpat de acel gol al lor, dar putea să fie şi mai rău. Suntem puţini dezamăgiţi, cred că şi banca noastră de rezerve nu a reacţionat cum trebuie. Antrenorul putea să facă nişte mutări, poate nici Nicolo nu a fost foarte inspirat astăzi, Balint a mai făcut nişte mutări”, a spus Adrian Mititelu, la finalul partidei cu UTA Arad.

Recomandări
  • Nicolo Napoli pune piciorul în prag! Replică pentru Adrian Mititelu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și