Închide meniul
EXCLUSIV

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo: „La ce a pățit el pe-acolo… A venit să joace la Steaua!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:43

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo: La ce a pățit el pe-acolo… A venit să joace la Steaua!”

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo

Deian Sorescu și Gheorghe Mustață/hepta

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo! Gheorghe Mustață a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre debutul lui Sorescu la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost adus de FCSB, la începutul acestui an, sub formă de împrumut, de la Rakow. Contractul de împrumut urmează să expire la finalul actualului sezon, însă FCSB poate activa o clauză de cumpărare definitivă.

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo

Deian Sorescu a debutat, pentru FCSB, în partida cu FC Hermannstadt, câștigată de roș-albaștri cu scorul de 1-0. Însă, fostul fotbalist al lui Dinamo a fost schimbat după doar 45 de minute.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că suporterii bucureștenilor sunt cuceriți de Deian Sorescu, care, la finalul meciului cu Hermannstadt, a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo.

„Deian Sorescu a fost bine primit! Nu mai contează (n.r. că a fost schimbat după 45 de minute)! Trebuie să-și revină! Să vadă stilul… a văzut o atmosferă. Steaua e iubită în toată lumea.

Reclamă

(n.r. despre faptul că Sorescu a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo, la finalul meciului) Păi, nu e normal? La ce a pățit el pe-acolo… ce să mai vorbească de Dinamo? Dacă nu-l simțeam sută la sută pentru Steaua, nu mai venea băiatul. A venit omul să joace fotbal la Steaua. A văzut atmosfera. Bravo lui! S-a văzut atitudinea. Toată lumea îl încurajează”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ce a spus Deian Sorescu, după debutul la FCSB

„Mă bucur că am câştigat. Asta era cel mai important. Ştiam că va fi un meci de luptă, că Sibiul se va apăra. Au scos rezultate bune cu echipe care sunt pe primele locuri. Mă bucur că am câştigat, că suntem în luptă şi acolo sus. M-am simţit bine, am fost puţin sufocat la început, dar mă simt bine. Mai trebuie să învăţ câteva lucruri la echipă. Cu sigurnaţă voi fi bine. Băieţii sunt bucuroşi, toţi sunt bucuroşi că am câştigat. Ştiam că ăsta va fi rezultatul, un meci de luptă. Am fost primit foarte bine, nu mă aşteptam.

Au fost multe mesaje, îi înţeleg, e normal. Pentru unii acesta e fotbalul. Ţin cu echipa lor. Cred că un egal ar fi bine pentru noi. Cel mai important e să ne uităm la noi şi după ne vom uita şi la alţii. Şi acest meci a fost unul greu, din ce am observat în trecut, Sibiu a pus probleme echipelor mari. Cred că tot CFR Cluj este un adversar puternic. Poţi câştiga şi poţi peirde cu orice echipă. M-au primit bine şi suporterii, am mers şi am cântat”, a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei FC Hermannstadt – FCSB, 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și