Închide meniul
EXCLUSIV

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo: „La ce a pățit el pe-acolo… A venit să joace la Steaua!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:43

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo: La ce a pățit el pe-acolo… A venit să joace la Steaua!”

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo

Deian Sorescu și Gheorghe Mustață/hepta

  • Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo! Gheorghe Mustață a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre debutul lui Sorescu la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost adus de FCSB, la începutul acestui an, sub formă de împrumut, de la Rakow. Contractul de împrumut urmează să expire la finalul actualului sezon, însă FCSB poate activa o clauză de cumpărare definitivă.

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo

Deian Sorescu a debutat, pentru FCSB, în partida cu FC Hermannstadt, câștigată de roș-albaștri cu scorul de 1-0. Însă, fostul fotbalist al lui Dinamo a fost schimbat după doar 45 de minute.

Reclamă

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că suporterii bucureștenilor sunt cuceriți de Deian Sorescu, care, la finalul meciului cu Hermannstadt, a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo.

„Deian Sorescu a fost bine primit! Nu mai contează (n.r. că a fost schimbat după 45 de minute)! Trebuie să-și revină! Să vadă stilul… a văzut o atmosferă. Steaua e iubită în toată lumea.

Reclamă

(n.r. despre faptul că Sorescu a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo, la finalul meciului) Păi, nu e normal? La ce a pățit el pe-acolo… ce să mai vorbească de Dinamo? Dacă nu-l simțeam sută la sută pentru Steaua, nu mai venea băiatul. A venit omul să joace fotbal la Steaua. A văzut atmosfera. Bravo lui! S-a văzut atitudinea. Toată lumea îl încurajează”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ce a spus Deian Sorescu, după debutul la FCSB

„Mă bucur că am câştigat. Asta era cel mai important. Ştiam că va fi un meci de luptă, că Sibiul se va apăra. Au scos rezultate bune cu echipe care sunt pe primele locuri. Mă bucur că am câştigat, că suntem în luptă şi acolo sus. M-am simţit bine, am fost puţin sufocat la început, dar mă simt bine. Mai trebuie să învăţ câteva lucruri la echipă. Cu sigurnaţă voi fi bine. Băieţii sunt bucuroşi, toţi sunt bucuroşi că am câştigat. Ştiam că ăsta va fi rezultatul, un meci de luptă. Am fost primit foarte bine, nu mă aşteptam.

Au fost multe mesaje, îi înţeleg, e normal. Pentru unii acesta e fotbalul. Ţin cu echipa lor. Cred că un egal ar fi bine pentru noi. Cel mai important e să ne uităm la noi şi după ne vom uita şi la alţii. Şi acest meci a fost unul greu, din ce am observat în trecut, Sibiu a pus probleme echipelor mari. Cred că tot CFR Cluj este un adversar puternic. Poţi câştiga şi poţi peirde cu orice echipă. M-au primit bine şi suporterii, am mers şi am cântat”, a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei FC Hermannstadt – FCSB, 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat