Închide meniul

Gică Hagi a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gabi Torje: „Avem jucători mai buni!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:08

Reclamă
Gică Hagi a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gabi Torje: Avem jucători mai buni!”

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige "finala" Farul - FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gabi Torje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a stat timp de șase luni la Farul Constanța. La începutul lunii ianuarie, acesta a semnat cu turcii de la Genclerbirligi.

Gică Hagi a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gabi Torje

Gică Hagi susține că a renunțat la Gabi Torje, deoarece Farul Constanța dispune de jucători mai buni în lot. Totodată, „Regele” consideră că i-a făcut un bine fostului fotbalist de la Dinamo, pentru că în Turcia are un salariu mai mare.

„Lui Torje i-am făcut un bine. S-a dus în Turcia, câștigă mai bine. Am renunțat la el pentru că eu cred că avem jucători mai buni. Gabi a venit la noi, și-a revenit cât de cât și acum câștigă bani mai mulți”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei Farul Constanța – CFR Cluj, 0-3.

Ce a spus Gabi Torje despre plecarea de la Farul Constanța

„A fost o discuție cu domnul Iașko, înainte de Crăciun. Mi s-a comunicat că ar fi ok să renunțăm și asta a fost tot. Nu mi s-a spus ceva în mod special, vreun motiv.

Reclamă

(n.r. Nu cu Gică Hagi trebuia să vorbești?) Nu știu, eu am vorbit cu domnul Iașko. El m-a sunat, am pregătit toate hârtiile. Mi-am luat la revedere de la toată lumea la Constanța. I-am mulțumit domnului Hagi pentru modul în care s-a comportat cu mine cât am fost acolo, că m-a ajutat. Asta a fost tot.

Da, a fost o experiență plăcută, mai ales că m-am reîntâlnit și am lucrat cu Gică Hagi. M-am bucurat foarte mult. Îi mulțumesc pe această cale.

Sper să aibă un retur de campionat și un play-off cât mai reușite, să câștige cât mai multe meciuri și să iasă campioni. Dacă ies ei campioni, ies și eu”, a declarat Gabi Torje, după plecarea de la Farul Constanța, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și