Închide meniul

Gică Hagi a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gabi Torje: „Avem jucători mai buni!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:08

Gică Hagi a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gabi Torje: Avem jucători mai buni!”

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige "finala" Farul - FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gabi Torje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a stat timp de șase luni la Farul Constanța. La începutul lunii ianuarie, acesta a semnat cu turcii de la Genclerbirligi.

Gică Hagi a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gabi Torje

Gică Hagi susține că a renunțat la Gabi Torje, deoarece Farul Constanța dispune de jucători mai buni în lot. Totodată, „Regele” consideră că i-a făcut un bine fostului fotbalist de la Dinamo, pentru că în Turcia are un salariu mai mare.

„Lui Torje i-am făcut un bine. S-a dus în Turcia, câștigă mai bine. Am renunțat la el pentru că eu cred că avem jucători mai buni. Gabi a venit la noi, și-a revenit cât de cât și acum câștigă bani mai mulți”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei Farul Constanța – CFR Cluj, 0-3.

Ce a spus Gabi Torje despre plecarea de la Farul Constanța

„A fost o discuție cu domnul Iașko, înainte de Crăciun. Mi s-a comunicat că ar fi ok să renunțăm și asta a fost tot. Nu mi s-a spus ceva în mod special, vreun motiv.

Reclamă

(n.r. Nu cu Gică Hagi trebuia să vorbești?) Nu știu, eu am vorbit cu domnul Iașko. El m-a sunat, am pregătit toate hârtiile. Mi-am luat la revedere de la toată lumea la Constanța. I-am mulțumit domnului Hagi pentru modul în care s-a comportat cu mine cât am fost acolo, că m-a ajutat. Asta a fost tot.

Da, a fost o experiență plăcută, mai ales că m-am reîntâlnit și am lucrat cu Gică Hagi. M-am bucurat foarte mult. Îi mulțumesc pe această cale.

Sper să aibă un retur de campionat și un play-off cât mai reușite, să câștige cât mai multe meciuri și să iasă campioni. Dacă ies ei campioni, ies și eu”, a declarat Gabi Torje, după plecarea de la Farul Constanța, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și