Închide meniul

Decizia luată de PSG înainte de „manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului!

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 8:34

Reclamă
Decizia luată de PSG înainte de manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului!

Decizia luată de Christophe Galtier, după „manita” de senzație reușită de Kylian Mbappe

Kylian Mbappe / Profimedia

Decizia luată de PSG înainte de „manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul francez a înscris de 5 ori în poarta lui Pays de Cassel, în „16-imile” Cupei Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY.

Decizia luată de PSG înainte de „manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului!

Grație prestațiilor excelente ale lui Mbappe din ultima vreme, antrenorul Christophe Galtier a luat o decizie importantă. Tehnicianul francez l-a numit pe Kylian Mbappe vicecăpitanul echipei. De altfel, superstarul lui PSG chiar a purtat banderola de căpitan în meciul de aseară, în absența lui Marquinhos.

Decizia i-a priit lui Mbappe, care s-a dezlănțuit împotriva formației de liga a 6-a! Integralist, Kylian a înscris de 5 ori și a ajuns la 25 de goluri marcate pentru PSG în acest sezon, în 24 de apariții, în toate competițiile. Astfel, a devenit primul fotbalist din istoria lui PSG care înscrie 5 goluri într-un meci oficial, potrivit OptaJean.

În următoarea fază a competiției, campioana Franței o va întâlni pe marea rivală Olympique Marseille. Meciul va putea fi urmărit în AntenaPLAY!

Reclamă

„Vino la Real Madrid!” Răspunsul dat de Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a dat răspunsul pe loc, atunci când a fost întrebat de fani dacă vrea să meargă la Real Madrid. Starul de la PSG nu a negat un posibil transfer în viitor.

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG la startul sezonului, însă atacantul este tot mai nemulțumit pe Parc de Princes. La jumătate de sezon după ce a semnat noua înțelegere, se pare că starul francez ar fi tentat să-și găsească un nou angajament.

La o sesiune de autografe, un fan a avut o cerință specială pentru Kylian Mbappe. Acesta i-a cerut starului de la PSG să se transfere pe Santiago Bernabeu: „Vino la Real Madrid!”, a fost mesajul suporterului.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după, Kylian Mbappe nu a rămas indiferent și a reacționat la cerința fanului. Starul de la PSG i-a arătat semnul „OK” și a continuat să ofere autografe. Fanul a replicat prin „Ne vedem acolo!”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și