Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe, „manita” de senzație în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Starul lui PSG, pe modul „bestie”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:05

Kylian Mbappe, „manita de senzație în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Starul lui PSG, pe modul „bestie

Kylian Mbappe a marcat un hat-trick fabulos

Kylian Mbappe a marcat un hat-trick fabulos / Profimedia

Kylian Mbappe a marcat o „manita” de senzație în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Starul lui PSG s-a dezlănțuit în meciul cu Pays de Cassel, din „16-imil”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a făcut șah-mat defensiva micuței echipe de amatori din Franța și a marcat 5 goluri.

Kylian Mbappe, „poker” de senzație în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY!

Update 23.26 / Kylian Mbappe a înscris din nou, în minutul 79, și a ajuns la 5 goluri marcate în meciul cu echipa din liga a 6-a a Franței.

Update 23.03/ Kylian Mbappe și-a trecut în cont și golul 4, în minutul 56.

Super-atacantul parizienilor a deschis scorul în minutul 29, când a finalizat cu latul din interiorul careului, după pasa lui Mendes.

Reclamă

Patru minute mai târziu, Mbappe i-a pasat decisiv lui Neymar. Șutul brazilianului a fost deviat de apărarea gazdelor pe lângă portar.

Peste numai un minut, Kylian Mbappe a ieșit din nou la rampă. Atacantul a fost lansat excelent pe contraatac de pasa lui Pereira. Mbappe a finalizat cu un lob elegant peste portar.

În minutul 40, Kylian Mbappe a marcat din nou și a completat hat-trick-ul, cu o scăriță de mare clasă.

Reclamă 4 / 0/3

Pays de Cassel – PSG, meci din şaisprezecimile Cupei Franţei, e sold-out! 34.000 de fani sunt prezenţi la meciul transmis în direct în AntenaPLAY.

Meciul va genera o cifră de afaceri de 700.000 de euro. Echipa de amatori Pays de Cassel dispune de un buget anual de 150.000 euro, iar pentru calificarea în 16-imile de finală a primit deja 102.500 euro.

„Vino la Real Madrid!” Răspunsul dat de Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a dat răspunsul pe loc, atunci când a fost întrebat de fani dacă vrea să meargă la Real Madrid. Starul de la PSG nu a negat un posibil transfer în viitor.

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG la startul sezonului, însă atacantul este tot mai nemulțumit pe Parc de Princes. La jumătate de sezon după ce a semnat noua înțelegere, se pare că starul francez ar fi tentat să-și găsească un nou angajament.

La o sesiune de autografe, un fan a avut o cerință specială pentru Kylian Mbappe. Acesta i-a cerut starului de la PSG să se transfere pe Santiago Bernabeu: „Vino la Real Madrid!”, a fost mesajul suporterului.

Imediat după, Kylian Mbappe nu a rămas indiferent și a reacționat la cerința fanului. Starul de la PSG i-a arătat semnul „OK” și a continuat să ofere autografe. Fanul a replicat prin „Ne vedem acolo!”.

Gol spectaculos cu călcâiul în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY!

Gol spectaculos cu călcâiul, în Cupa Franței! Wesley Said a fost autorul unui gol de senzație în meciul Brest – Lens, de duminică, din optimile de finală ale competiției transmise în exclusivitate în AntenaPLAY.

Reclamă

Atacantul lui Lens a pus în scenă o execuție fenomenală, care a luat prin surprindere pe toată lumea.

În minutul 6 al partidei de pe terenul lui Brest, Julien Le Cardinal a trimis un șut puternic la firul ierbii, din colțul careului. Said se afla pe direcția șutului, dar era cu spatele la poartă și nu părea să aibă soluții. Totuși, jucătorul de 27 de ani a găsit o variantă câștigătoare… și spectaculoasă!

Said a avut viteză de reacție și a deviat elegant cu călcâiul, printre picioarele portarului lui Brest.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și