Închide meniul

Decizia luată de PSG înainte de „manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului!

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 8:34

Decizia luată de PSG înainte de manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului!

Decizia luată de Christophe Galtier, după „manita” de senzație reușită de Kylian Mbappe

Kylian Mbappe / Profimedia

Decizia luată de PSG înainte de „manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul francez a înscris de 5 ori în poarta lui Pays de Cassel, în „16-imile” Cupei Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY.

Decizia luată de PSG înainte de „manita” care l-a trimis pe Kylian Mbappe direct în istoria clubului!

Grație prestațiilor excelente ale lui Mbappe din ultima vreme, antrenorul Christophe Galtier a luat o decizie importantă. Tehnicianul francez l-a numit pe Kylian Mbappe vicecăpitanul echipei. De altfel, superstarul lui PSG chiar a purtat banderola de căpitan în meciul de aseară, în absența lui Marquinhos.

Decizia i-a priit lui Mbappe, care s-a dezlănțuit împotriva formației de liga a 6-a! Integralist, Kylian a înscris de 5 ori și a ajuns la 25 de goluri marcate pentru PSG în acest sezon, în 24 de apariții, în toate competițiile. Astfel, a devenit primul fotbalist din istoria lui PSG care înscrie 5 goluri într-un meci oficial, potrivit OptaJean.

În următoarea fază a competiției, campioana Franței o va întâlni pe marea rivală Olympique Marseille. Meciul va putea fi urmărit în AntenaPLAY!

Reclamă

„Vino la Real Madrid!” Răspunsul dat de Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a dat răspunsul pe loc, atunci când a fost întrebat de fani dacă vrea să meargă la Real Madrid. Starul de la PSG nu a negat un posibil transfer în viitor.

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG la startul sezonului, însă atacantul este tot mai nemulțumit pe Parc de Princes. La jumătate de sezon după ce a semnat noua înțelegere, se pare că starul francez ar fi tentat să-și găsească un nou angajament.

La o sesiune de autografe, un fan a avut o cerință specială pentru Kylian Mbappe. Acesta i-a cerut starului de la PSG să se transfere pe Santiago Bernabeu: „Vino la Real Madrid!”, a fost mesajul suporterului.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după, Kylian Mbappe nu a rămas indiferent și a reacționat la cerința fanului. Starul de la PSG i-a arătat semnul „OK” și a continuat să ofere autografe. Fanul a replicat prin „Ne vedem acolo!”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și