Închide meniul

Basarab Panduru nu a fost impresionat de MVP-ul din Farul – CFR: „N-a atins mingea, n-a făcut nimic în prima repriză!”

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 9:14

Reclamă
Basarab Panduru nu a fost impresionat de MVP-ul din Farul – CFR: N-a atins mingea, n-a făcut nimic în prima repriză!”

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care Gigi Becali ar putea să-l cumpere după FCSB - Farul 2-3

Basarab Panduru / Orange Sport

Basarab Panduru nu a fost impresionat de MVP-ul din Farul – CFR. Analistul TV a fost rezervat în privința lui Ermal Krasniqi, omul care a decis în mare măsură soarta derby-ului de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi a debutat într-o manieră entuziasmantă pentru CFR. Jucătorul kosovar a înscris și a oferit o pasă de gol în victoria clară a liderului din Liga 1.

Basarab Panduru nu a fost impresionat de MVP-ul din Farul – CFR: „N-a atins mingea, n-a făcut nimic în prima repriză!”

Totuși, Pandi nu a fost entuziasmat de prestația jucătorului din Kosovo. Fostul internațional a remarcat o apatie în joc a lui Krasniqi în prima repriză.

„Două lucruri m-au mirat, aşezarea în apărare a Farului şi aşezarea în atac a CFR-ului. Boli fundaş dreapta şi Artean fundaş central la Farul, iar la CFR în atac apare Krasniqi.

Nu îl ştiu, nu l-am văzut aşa cum l-a văzut Petrescu la antrenamente. I se pare cel mai bun jucător. Dar mă mir că vârf joacă Bîrligea. Ai trei atacanţi pe bancă şi joacă al patrulea, pentru că trebuie să fie şi jucătorul U21.

Reclamă

Dacă intram cinci minute la pauză şi mă intrebai cum a jucat, nu ştiam ce să spun. Nu a atins mingea, nu a făcut nimic în prima repriză. Nu ştiu, nu am văzut, nu pot să-mi dau cu părerea”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Grație victoriei din derby-ul cu Farul, CFR Cluj a preluat poziția de lider în Liga 1, cu 47 de puncte.

Gică Hagi, îngândurat după Farul – CFR Cluj 0-3: „Sunt dezamăgit! Am lăsat de dorit!”

Gică Hagi, îngândurat după Farul – CFR Cluj 0-3! Antrenorul Farului Constanța s-a declarat uluit de felul în care a arătat echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile partidei Farul – CFR Cluj au fost marcate de Krasniqi, Manea și Petrila.

Gică Hagi nu se aștepta ca echipa sa să arate atât de rău în fața CFR-ului. Acesta le atrage atenția elevilor săi la faptul că trebuie să revină la forma pe care au avut-o până în luna noiembrie.

„În fotbal trebuie să fii pregătit să lupți, să faci lucrurile cum trebuie. Cred că fotbalul este făcut din mici detalii, la care ei ne-au depășit.

Scorul cred că este o lecție importantă pentru noi. Sper ca jucătorii să fi înțeles. Sîrbu a jucat toate meciurile titular în tur, așa că poate merita și astăzi.

Felicitări CFR-ului. A arătat ca o echipă puternică. Noi cred că am lăsat de dorit. Sunt dezamăgit de partea colectivă. Trebuie să faci ambele faze. Preocuparea mea cea mai mare este faptul că noi am avut puține pase, n-am găsit soluții.

Am pregătit totul, dar, în teren, nu s-a văzut lucrul acesta. Trebuie să reflectăm și să fim noi, care am fost până în noiembrie. Noi am demonstrat că am fost cei mai buni în tur”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu CFR Cluj.

 

Reclamă

 

 

 

 

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și