Închide meniul

Basarab Panduru nu a fost impresionat de MVP-ul din Farul – CFR: „N-a atins mingea, n-a făcut nimic în prima repriză!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 9:14

Basarab Panduru nu a fost impresionat de MVP-ul din Farul – CFR: N-a atins mingea, n-a făcut nimic în prima repriză!”

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care Gigi Becali ar putea să-l cumpere după FCSB - Farul 2-3

Basarab Panduru / Orange Sport

Basarab Panduru nu a fost impresionat de MVP-ul din Farul – CFR. Analistul TV a fost rezervat în privința lui Ermal Krasniqi, omul care a decis în mare măsură soarta derby-ului de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi a debutat într-o manieră entuziasmantă pentru CFR. Jucătorul kosovar a înscris și a oferit o pasă de gol în victoria clară a liderului din Liga 1.

Basarab Panduru nu a fost impresionat de MVP-ul din Farul – CFR: „N-a atins mingea, n-a făcut nimic în prima repriză!”

Totuși, Pandi nu a fost entuziasmat de prestația jucătorului din Kosovo. Fostul internațional a remarcat o apatie în joc a lui Krasniqi în prima repriză.

„Două lucruri m-au mirat, aşezarea în apărare a Farului şi aşezarea în atac a CFR-ului. Boli fundaş dreapta şi Artean fundaş central la Farul, iar la CFR în atac apare Krasniqi.

Nu îl ştiu, nu l-am văzut aşa cum l-a văzut Petrescu la antrenamente. I se pare cel mai bun jucător. Dar mă mir că vârf joacă Bîrligea. Ai trei atacanţi pe bancă şi joacă al patrulea, pentru că trebuie să fie şi jucătorul U21.

Reclamă

Dacă intram cinci minute la pauză şi mă intrebai cum a jucat, nu ştiam ce să spun. Nu a atins mingea, nu a făcut nimic în prima repriză. Nu ştiu, nu am văzut, nu pot să-mi dau cu părerea”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Grație victoriei din derby-ul cu Farul, CFR Cluj a preluat poziția de lider în Liga 1, cu 47 de puncte.

Gică Hagi, îngândurat după Farul – CFR Cluj 0-3: „Sunt dezamăgit! Am lăsat de dorit!”

Gică Hagi, îngândurat după Farul – CFR Cluj 0-3! Antrenorul Farului Constanța s-a declarat uluit de felul în care a arătat echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile partidei Farul – CFR Cluj au fost marcate de Krasniqi, Manea și Petrila.

Gică Hagi nu se aștepta ca echipa sa să arate atât de rău în fața CFR-ului. Acesta le atrage atenția elevilor săi la faptul că trebuie să revină la forma pe care au avut-o până în luna noiembrie.

„În fotbal trebuie să fii pregătit să lupți, să faci lucrurile cum trebuie. Cred că fotbalul este făcut din mici detalii, la care ei ne-au depășit.

Scorul cred că este o lecție importantă pentru noi. Sper ca jucătorii să fi înțeles. Sîrbu a jucat toate meciurile titular în tur, așa că poate merita și astăzi.

Felicitări CFR-ului. A arătat ca o echipă puternică. Noi cred că am lăsat de dorit. Sunt dezamăgit de partea colectivă. Trebuie să faci ambele faze. Preocuparea mea cea mai mare este faptul că noi am avut puține pase, n-am găsit soluții.

Am pregătit totul, dar, în teren, nu s-a văzut lucrul acesta. Trebuie să reflectăm și să fim noi, care am fost până în noiembrie. Noi am demonstrat că am fost cei mai buni în tur”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu CFR Cluj.

 

Reclamă

 

 

 

 

 

 

Recomandări
  • Basarab Panduru, neimpresionat de MVP-ul din Farul – CFR

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și