Închide meniul

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Primele imagini cu antrenorul român la echipa din Arabia Saudită

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 19:15

Reclamă
Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Primele imagini cu antrenorul român la echipa din Arabia Saudită

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Primele imagini cu antrenorul român la echipa din Arabia Saudită

Mirel Rădoi / Twitter Al-Tai

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Formația din Arabia Saudită a postat imagini de la sosirea tehnicianului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Al-Tai se află pe locul 9 din prima ligă saudită, cu 18 puncte obținute după 14 meciuri jucate.

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Primele imagini cu antrenorul român la echipa din Arabia Saudită

Al-Tai a postat, pe rețelele sociale, mai multe imagini de la sosirea lui Mirel Rădoi în Arabia Saudiă.

Fostul selecționer al României va câștiga un salariu uriaș în Arabia Saudiăt: 1,2 milioane de dolari pe an.

Reclamă

Mirel Rădoi, fericit după ce a semnat cu Al-Tai

„O nouă aventură, dar nu era o surpriză pentru că de luni de zile am tot avut contacte, chiar și înainte de perioada echipei naționale mari, după ce am avut acel mandat la naționala de tineret. După aceea, chiar și când am fost la Universitatea Craiova.

Dar în momentul în care sunt angrenat într-un proiect, merg până la capăt dacă mi-am dat cuvântul, dat cel puțin până când simt că nu mai pot să aduc un plus. Au existat mai multe contacte în această perioadă, nu am vrut imediat să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau clare nici pentru mine, trebuia să reflectez puțin asupra a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, ce am făcut bine, ce am făcut rău.

Numai bine au venit și sărbătorile de iarnă, am putut să stau mai mult cu familia și să încerc să aleg următoarele destinații. Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul, pentru că le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă. Dar în mare, ideile au fost cam la fel. Și a fost o chestiune ușor de pus la punct”, a declarat Mirel Rădoi.

  • 41 de ani are Mirel Rădoi
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și