Închide meniul

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Primele imagini cu antrenorul român la echipa din Arabia Saudită

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 19:15

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Primele imagini cu antrenorul român la echipa din Arabia Saudită

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Primele imagini cu antrenorul român la echipa din Arabia Saudită

Mirel Rădoi / Twitter Al-Tai

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Formația din Arabia Saudită a postat imagini de la sosirea tehnicianului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Al-Tai se află pe locul 9 din prima ligă saudită, cu 18 puncte obținute după 14 meciuri jucate.

Mirel Rădoi a ajuns la Al-Tai! Primele imagini cu antrenorul român la echipa din Arabia Saudită

Al-Tai a postat, pe rețelele sociale, mai multe imagini de la sosirea lui Mirel Rădoi în Arabia Saudiă.

Fostul selecționer al României va câștiga un salariu uriaș în Arabia Saudiăt: 1,2 milioane de dolari pe an.

Reclamă

Mirel Rădoi, fericit după ce a semnat cu Al-Tai

„O nouă aventură, dar nu era o surpriză pentru că de luni de zile am tot avut contacte, chiar și înainte de perioada echipei naționale mari, după ce am avut acel mandat la naționala de tineret. După aceea, chiar și când am fost la Universitatea Craiova.

Dar în momentul în care sunt angrenat într-un proiect, merg până la capăt dacă mi-am dat cuvântul, dat cel puțin până când simt că nu mai pot să aduc un plus. Au existat mai multe contacte în această perioadă, nu am vrut imediat să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau clare nici pentru mine, trebuia să reflectez puțin asupra a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, ce am făcut bine, ce am făcut rău.

Numai bine au venit și sărbătorile de iarnă, am putut să stau mai mult cu familia și să încerc să aleg următoarele destinații. Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul, pentru că le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă. Dar în mare, ideile au fost cam la fel. Și a fost o chestiune ușor de pus la punct”, a declarat Mirel Rădoi.

  • 41 de ani are Mirel Rădoi

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și