Închide meniul

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai: „Am avut contacte chiar şi în perioada naţionalei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 8:24

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai: „Am avut contacte chiar şi în perioada naţionalei!

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai. Fostul tehnician de la Universitatea Craiova a dezvăluit că echipa din Golf l-a contactat încă de pe vremea când pregătea echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova la începutul lunii decembrie. Tehnicianul de 41 de ani nu a stat mult timp „pe bară”, în urmă cu câteva zile a semnat cu Al-Tai, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită, un contract valabil pe un an şi jumătate.

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai

Mirel Rădoi a oferit primele declaraţii după ce a semnat cu noua sa echipă. Antrenorul a declarat că echipa din Golf l-a dorit încă de pe vremea când antrena naţionala U21 a României, anume din 2018.

Totodată, Rădoi a declarat că negocierile cu clubul saudit, odată rămas fără contract, au mers foarte repede, şi cele două părţi s-au înţeles imediat. Tehnicianul speră să aducă un plus echipei, în care mărturiseşte că are încredere.

„O nouă aventură, dar nu era o surpriză pentru că de luni de zile am tot avut contacte, chiar și înainte de perioada echipei naționale mari, după ce am avut acel mandat la naționala de tineret. După aceea, chiar și când am fost la Universitatea Craiova.

Reclamă

Dar în momentul în care sunt angrenat într-un proiect, merg până la capăt dacă mi-am dat cuvântul, dat cel puțin până când simt că nu mai pot să aduc un plus. Au existat mai multe contacte în această perioadă, nu am vrut imediat să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau clare nici pentru mine, trebuia să reflectez puțin asupra a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, ce am făcut bine, ce am făcut rău.

Numai bine au venit și sărbătorile de iarnă, am putut să stau mai mult cu familia și să încerc să aleg următoarele destinații. Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul.

În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul, pentru că le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă. Dar în mare, ideile au fost cam la fel. Și a fost o chestiune ușor de pus la punct”, a declarat Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi va avea un salariu uriaș la Al-Tai! Fostul selecționer se umple de bani în 18 luni

Mirel Rădoi va avea un salariu uriaș la Al-Tai! Fostul selecționer se umple de bani la echipa de pe locul 9 din Arabia Saudită, cu care a semnat pe un an și jumătate. Fostul selecționer îl va întâlni pe Cristiano Ronaldo pe 15 mai, echipa sa fiind acum pe locul 9.

Conform fanatik.ro, Rădoi va avea un salariu anual de 1.2 milioane de dolari, astfel că va pune mâna, în total, pe 1.8 milioane de dolari. La această sumă, se pot adăuga primele uriașe pe care arabii sunt recunoscuți că le oferă.

„Conducerea clubului a finalizat procedurile în angajarea antrenorului român, Mirel Rădoi, pentru a prelua banca tehnică a primei echipe în următoarea perioadă”, au transmis cei de la Al–Tai, după ce l-au prezentat pe Mirel Rădoi, care i-a luat locul portughezului Pepa. Al-Tai se află pe locul 9 în clasament, având 18 puncte obținute în 14 meciuri.

În Arabia Saudită, Mirel Rădoi se va duela cu Al Raed, echipa antrenată de Marius Șumudică, dar cu Cristiano Ronaldo, care a semnat în această iarnă cu Al-Nassr. Cu Ronaldo, Mirel Rădoi se poate duela în luna mai. Cu Marius Șumudică, Mirel Rădoi ar urma să fie adversar la începutul lunii aprilie, atunci când va avea loc meciul dintre Al-Raed și Al-Tai.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și