Închide meniul

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers: „Un semnal clar că e dorit!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 18:22

Reclamă
Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers: Un semnal clar că e dorit!”

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers

Ianis Hagi / Profimedia

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În presa din Turcia, a apărut informația conform căreia Ianis Hagi ar putea să o părăsească pe Rangers, fiind dorit de Galatasaray.

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers

Ciprian Marica este de părere că Ianis Hagi nu ar trebui să o părăsească pe Rangers, punctând faptul că formația din Scoția i-a prelungit contractul de curând.

„Clubul îi prelungeşte contractul, lucru care dă un semnal clar că jucatorul e dorit. E bine să fii acolo unde eşti dorit şi acolo unde vii după o accidentare şi nu ai o presiune în plus.

Ar fi păcat, zic eu, mai ales în acest moment, să plece de la Rangers. Eu cred că nu va alege să plece”, a declarat Ciprian Marinca, pentru sport.ro.

Reclamă

Gică Popescu a reacționat după ce Galatasaray l-ar fi ochit pe Ianis Hagi

Gică Popescu susține că nu știe nimic despre interesul celor de la Galatasaray pentru Ianis Hagi. Însă, este de părere că transferul lui Hagi Jr. la Galatasaray ar reprezenta o mutarea extraordinară, având în vedere performanțele pe care tatăl său le-a avut la formația din Turcia.

„Nu ştiu (n.r. despre transferul lui Ianis Hagi la Galatarasaray). Nu cunosc dacă se vorbeşte de Ianis la Galatasaray pentru că ar fi un lucru extraordinar, ar fi un lucru nemaipomenit să ajungă la echipa la care tatăl său a făcut istorie.

Nu ştiu dacă este adevărat. Lucrul pe care îl interesează pe Ianis Hagi e să revină pe teren. Ieri a jucat un meci şcoală de 40 de minute, a dat gol şi pasă de gol. Pentru el contează să revină pe teren. După aceea, vom vedea”, a declarat GIcă Popescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • 7 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și