Închide meniul

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers: „Un semnal clar că e dorit!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 18:22

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers: Un semnal clar că e dorit!”

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers

Ianis Hagi / Profimedia

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În presa din Turcia, a apărut informația conform căreia Ianis Hagi ar putea să o părăsească pe Rangers, fiind dorit de Galatasaray.

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers

Ciprian Marica este de părere că Ianis Hagi nu ar trebui să o părăsească pe Rangers, punctând faptul că formația din Scoția i-a prelungit contractul de curând.

„Clubul îi prelungeşte contractul, lucru care dă un semnal clar că jucatorul e dorit. E bine să fii acolo unde eşti dorit şi acolo unde vii după o accidentare şi nu ai o presiune în plus.

Ar fi păcat, zic eu, mai ales în acest moment, să plece de la Rangers. Eu cred că nu va alege să plece”, a declarat Ciprian Marinca, pentru sport.ro.

Reclamă

Gică Popescu a reacționat după ce Galatasaray l-ar fi ochit pe Ianis Hagi

Gică Popescu susține că nu știe nimic despre interesul celor de la Galatasaray pentru Ianis Hagi. Însă, este de părere că transferul lui Hagi Jr. la Galatasaray ar reprezenta o mutarea extraordinară, având în vedere performanțele pe care tatăl său le-a avut la formația din Turcia.

„Nu ştiu (n.r. despre transferul lui Ianis Hagi la Galatarasaray). Nu cunosc dacă se vorbeşte de Ianis la Galatasaray pentru că ar fi un lucru extraordinar, ar fi un lucru nemaipomenit să ajungă la echipa la care tatăl său a făcut istorie.

Nu ştiu dacă este adevărat. Lucrul pe care îl interesează pe Ianis Hagi e să revină pe teren. Ieri a jucat un meci şcoală de 40 de minute, a dat gol şi pasă de gol. Pentru el contează să revină pe teren. După aceea, vom vedea”, a declarat GIcă Popescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • 7 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
Recomandări
  • Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și