Închide meniul

Gică Popescu a reacționat după ce Galatasaray l-ar fi ochit pe Ianis Hagi: „Ar fi un lucru nemaipomenit!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 20:04

Gică Popescu a reacționat după ce Galatasaray l-ar fi ochit pe Ianis Hagi: Ar fi un lucru nemaipomenit!”

Gică Popescu, replică pentru Gigi Becali

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, a reacționat după ce Galatasaray l-ar fi ochit pe Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În presa din Turcia, a apărut informația conform căreia Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, îl dorește pe Ianis Hagi.

Gică Popescu a reacționat după ce Galatasaray l-ar fi ochit pe Ianis Hagi

Gică Popescu susține că nu știe nimic despre interesul celor de la Galatasaray pentru Ianis Hagi. Însă, este de părere că transferul lui Hagi Jr. la Galatasaray ar reprezenta o mutarea extraordinară, având în vedere performanțele pe care tatăl său le-a avut la formația din Turcia.

„Nu ştiu (n.r. despre transferul lui Ianis Hagi la Galatarasaray). Nu cunosc dacă se vorbeşte de Ianis la Galatasaray pentru că ar fi un lucru extraordinar, ar fi un lucru nemaipomenit să ajungă la echipa la care tatăl său a făcut istorie.

Nu ştiu dacă este adevărat. Lucrul pe care îl interesează pe Ianis Hagi e să revină pe teren. Ieri a jucat un meci şcoală de 40 de minute, a dat gol şi pasă de gol. Pentru el contează să revină pe teren. După aceea, vom vedea”, a declarat GIcă Popescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea la Rangers

În luna decembrie, Ianis Hagi a anunțat că recuperarea sa merge așa cum a plănuit și că, în viitorul apropiat, va revenit pe terenul de fotbal.

„(n.r. Cum decurge recuperarea?) Sunt bine. Sunt în faza finală chiar acum. Lucrurile sunt chiar pe cale să se întâmple. Iau zi după zi, deoarece este foarte greu să nu mă gândesc la destinaţia finală.

Au trecut aproape 11 luni de la operaţia mea şi am avut răbdare până acum. Trebuie să am răbdare în fiecare zi şi să ascult de kinetoterapeutul meu şi sper să revin cât mai curând”, a declarat Ianis Hagi, în luna decembrie, pentru rangersview.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 21 ianuarie 2022, într-un meci contra celor de la Stirling, Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, care îl ține pe „bară” de mai multă vreme.

  • 7 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și