Închide meniul
VIDEO

Ionuț Radu, mesaj în franceză după transferul la Auxerre! Ce a spus portarul român

Cosmin Cioboată Publicat: 25 ianuarie 2023, 20:29

Reclamă
Ionuț Radu, mesaj în franceză după transferul la Auxerre! Ce a spus portarul român

Ionuț Radu a fost împrumutat în Ligue 1

Ionuț Radu a fost împrumutat în Ligue 1 / Profimedia

Ionuț Radu (25 de ani) a transmis un mesaj în franceză după transferul la Auxerre. Portarul român a fost împrumutat de clubul-mamă, Inter, la formația de pe penultimul loc din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu s-a arătat încântat de mutarea în prima ligă din Franța și le-a transmis un mesaj special fanilor noii sale echipe.

Ionuț Radu, mesaj în franceză după transferul la Auxerre!

Internaționalul român a oferit o primă reacție, în limba franceză, pe rețelele sociale ale lui Auxerre.

„Salutare, AJA. Eu sunt Andrei. Hai Auxerre!”, a spus Ionuț Radu, pe contul de Twitter al lui Auxerre.

Reclamă

Auxerre a anunțat împrumutul lui Ionuț Radu de la Inter Milano până la finalul sezonului.

La ora actuală, Auxerre se află pe locul 19 din Ligue 1, cu 13 puncte obținute după primele 19 etape.

Cum a fost descris Ionuț Radu de francezi, după împrumutul la Auxerre

Oficialii lui Auxerre au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Radu, în prezentarea oficială.

Reclamă 4 / 0/3

Internaționalul român va purta tricoul cu numărul 1 la formația din Ligue 1 și va încerca să contribuie la evitarea retrogradării.

„Născut în 1997 la București, România, Andrei Ionuț Radu a fost considerat rapid un jucător promițător. A semnat cu Inter Milano la 16 ani și a bifat primele apariții la prima echipă trei ani mai târziu.

Internațional român a ajuns în semifinala Euro 2019 și continuă să progreseze. Are în prezent două selecții la echipa națională. Cu experiența sa din Italia, portarul se alătură, așadar, lui Auxerre pentru următoarele 6 luni.

Portarul de la Inter Milano este împrumutat până la finalul sezonului, fără opțiune de cumpărare. Va purta tricoul cu numărul 1″, au scris cei de la Auxerre pe site-ul oficial.

De ce a renunțat Cremonese la Ionuț Radu: „Antrenorul a făcut o alegere!”

În ultimele șase luni, Ionuț Radu a evoluat, tot sub formă de împrumut, pentru Cremonese. Însă, formația din Italia a decis să renunțe la serviciile portarului român.

Riedo Braida, consilierul strategic de la Cremonese, a explicat de ce nu a fost prelungit contractul lui Ionuț Radu.

„Radu? Agenții evaluează oportunitățile ca el să meargă în alt loc. A început bine la noi, apoi s-a accidentat, iar Carnesecchi s-a descurcat bine în locul său. Antrenorul a făcut o alegere, există competiție în fotbal, asta e”, a spus oficialul lui Cremonese, potrivit Tuttomercatoweb.

Reclamă

3,5 milioane de euro este cota lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și