Închide meniul

A murit la numai 24 de ani! Tânărului i se prevestea un viitor strălucit. Vestea a lăsat pe toată lumea fără reacție: „Odihnește-te în pace!”

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2023, 15:17

Reclamă
A murit la numai 24 de ani! Tânărului i se prevestea un viitor strălucit. Vestea a lăsat pe toată lumea fără reacție: „Odihnește-te în pace!

Christian Scherpe era comentator sportiv la DAZN

Christian Scherpe era comentator sportiv la DAZN / Instagram

Christian Scherpe a murit la numai 24 de ani. Tânărului german i se prevestea un viitor strălucit în cariera de comentator sportiv. Vestea dispariției lui Christian a șocat pe toată lumea și s-a răspândit rapid în presa din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În paralel, Christian Scherpe juca și fotbal la FC Adler Meindorf, în ligile inferioare din Germania.

A murit la numai 24 de ani! Tânărului i se prevestea un viitor strălucit

Tânărul de 24 de ani era extrem de pasionat de „sportul rege”, iar recent începuse o carieră de comentator la DAZN, celebra rețea de streaming de sport. Christian a debutat la microfon în luna noiembrie a anului trecut și era extrem de entuziasmat de noul său job.

Totul părea să meargă în direcția bună pentru el și i se prevedea un viitor strălucit în meseria de comentator sportiv. Din păcate, totul s-a năruit ieri. Oficialii clubului FC Adler Meindorf au anunțat decesul lui Christian, la numai 24 de ani.

Cauza morții nu a fost dezvăluită până la această oră.

Reclamă

„Am primit cu multă mâhnire și uluire vestea decesului jucătorului nostru Christian Scherpe, la vârsta de 24 de ani. Christian a ajuns la FC Adler la vârsta de 4 ani, a jucat treptat la toate grupele de juniori, iar în ultimii ani a devenit un membru important pentru echipa noastră de seniori.

Christian, îți vom onora veșnic amintirea. Gândurile și simpatia noastră se îndreaptă către familia și prietenii săi, în aceste momente dificile. Odihnește-te în pace!”, este mesajul postat de FC Adler Meindorf, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by FC Adler 1911 Meindorf e.V. (@fcadlermeindorf.official)

Christian Scherpe a învins 500 de competitori în cursa pentru postul DAZN

Christian Scherpe a obținut postul de comentator la DAZN, fiind ales dintre 500 de concurenți.

„În sfârșit, pot să fac anunțul oficial. Abia aștept să încep noul job”, a scris Christian Scherpe pe 16 noiembrie, după ce a aflat că a obținut locul de muncă la DAZN.

La începutul anului, tânărul comentator și-a exprimat din nou bucuria uriașă de a-și urma visul:

„Încă nu îmi vine să cred că am putut să îmi fac debutul la microfon pentru DAZN. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au susținut încă de când am început acest drum, în urmă cu mai bine de 4 ani”, a fost un alt mesaj postat recent de Christian Scherpe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și