Închide meniul

A murit la numai 24 de ani! Tânărului i se prevestea un viitor strălucit. Vestea a lăsat pe toată lumea fără reacție: „Odihnește-te în pace!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2023, 15:17

A murit la numai 24 de ani! Tânărului i se prevestea un viitor strălucit. Vestea a lăsat pe toată lumea fără reacție: „Odihnește-te în pace!

Christian Scherpe era comentator sportiv la DAZN

Christian Scherpe era comentator sportiv la DAZN / Instagram

Christian Scherpe a murit la numai 24 de ani. Tânărului german i se prevestea un viitor strălucit în cariera de comentator sportiv. Vestea dispariției lui Christian a șocat pe toată lumea și s-a răspândit rapid în presa din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În paralel, Christian Scherpe juca și fotbal la FC Adler Meindorf, în ligile inferioare din Germania.

A murit la numai 24 de ani! Tânărului i se prevestea un viitor strălucit

Tânărul de 24 de ani era extrem de pasionat de „sportul rege”, iar recent începuse o carieră de comentator la DAZN, celebra rețea de streaming de sport. Christian a debutat la microfon în luna noiembrie a anului trecut și era extrem de entuziasmat de noul său job.

Totul părea să meargă în direcția bună pentru el și i se prevedea un viitor strălucit în meseria de comentator sportiv. Din păcate, totul s-a năruit ieri. Oficialii clubului FC Adler Meindorf au anunțat decesul lui Christian, la numai 24 de ani.

Cauza morții nu a fost dezvăluită până la această oră.

Reclamă

„Am primit cu multă mâhnire și uluire vestea decesului jucătorului nostru Christian Scherpe, la vârsta de 24 de ani. Christian a ajuns la FC Adler la vârsta de 4 ani, a jucat treptat la toate grupele de juniori, iar în ultimii ani a devenit un membru important pentru echipa noastră de seniori.

Christian, îți vom onora veșnic amintirea. Gândurile și simpatia noastră se îndreaptă către familia și prietenii săi, în aceste momente dificile. Odihnește-te în pace!”, este mesajul postat de FC Adler Meindorf, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by FC Adler 1911 Meindorf e.V. (@fcadlermeindorf.official)

Christian Scherpe a învins 500 de competitori în cursa pentru postul DAZN

Christian Scherpe a obținut postul de comentator la DAZN, fiind ales dintre 500 de concurenți.

„În sfârșit, pot să fac anunțul oficial. Abia aștept să încep noul job”, a scris Christian Scherpe pe 16 noiembrie, după ce a aflat că a obținut locul de muncă la DAZN.

La începutul anului, tânărul comentator și-a exprimat din nou bucuria uriașă de a-și urma visul:

„Încă nu îmi vine să cred că am putut să îmi fac debutul la microfon pentru DAZN. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au susținut încă de când am început acest drum, în urmă cu mai bine de 4 ani”, a fost un alt mesaj postat recent de Christian Scherpe.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și