Închide meniul

Jucătorul refuzat de Gigi Becali va semna cu locul 2 din Bundesliga! FC Voluntari va încasa 600.000 de euro în urma transferului răsunător

Cosmin Cioboată Publicat: 26 ianuarie 2023, 13:29

Reclamă
Jucătorul refuzat de Gigi Becali va semna cu locul 2 din Bundesliga! FC Voluntari va încasa 600.000 de euro în urma transferului răsunător

Aissa Laidouni a jucat la FC Voluntari în perioada 2018-2020

Aissa Laidouni a jucat la FC Voluntari în perioada 2018-2020 / Profimedia

Aissa Laidouni, jucătorul refuzat de Gigi Becali, va semna cu Union Berlin, echipa aflată pe locul 2 din Bundesliga. Mijlocașul tunisian, în vârstă de 26 de ani, este foarte aproape de transferul carierei, în prima ligă din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laidouni evoluează la Ferencvaros din vara anului 2020. Maghiarii l-au cumpărat de la FC Voluntari în schimbul a 600.000 de euro. Acum, ilfovenii sunt pe cale să dea o nouă lovitură financiară de pe urma internaționalului din Tunisia.

Jucătorul refuzat de Gigi Becali va semna cu locul 2 din Bundesliga!

Potrivit nemzetisport.hu, Union Berlin și Ferencvaros au bătut palma pentru transferul lui Aissa Laidouni, iar acum se așteaptă doar ca jucătorul de 26 de ani să efectueze vizita medicală în capitala Germaniei.

Nemții ar urma să achite 4 milioane de euro pentru transferul jucătorului care a impresionat la Campionatul Mondial din Qatar. De pe urma tranzacției va avea de câștigat și FC Voluntari. Clubul ilfovean și-a păstrat un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Astfel, echipa din Liga 1 ar urma să primească în cont 600.000 de euro dacă Aissa Laidouni va semna cu Union Berlin.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a renunțat la transferul lui Aissa Laidouni de la FC Voluntari

Laidouni a fost dorit și de Gigi Becali, pe vremea când mijlocașul tunisian evolua în Liga 1, la FC Voluntari. Totuși, patronul FCSB a renunțat la transfer după ce a aflat procentul cerut de impresarul jucătorului, Liubliana Nedelcu.

„Sunt niște principii aici. Cerea în pandemie 20% impresarul, Liubliana, i-am închis telefonul: pa, la revedere! Să ceară 20% impresarul? Cum să dau procent de la jucător la impresar? Pleacă, mă, lasă-mă în pace!”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro, la finalul anului trecut.

Cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com, Aissa Laidouni a avut prestații excelente în tricoul lui Ferencvaros. Mijlocașul tunisian a marcat 9 goluri și a oferit 16 assist-uri în 103 apariții pentru formația maghiară.

Reclamă

La ora actuală, Union Berlin se află pe locul 2 în Bundesliga, cu 33 de puncte acumulate în primele 17 etape. Formația din capitala Germaniei este la 3 puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Laidouni a făcut furori la Campionatul Mondial din Qatar

Aissa Laidouni a avut prestații de vis pentru naționala Tunisiei, la Campionatul Mondial din Qatar.

Mijlocașul de 26 de ani a fost desemnat omul meciului în remiza dintre Danemarca și Tunisia, scor 0-0, din prima etapă a grupelor.

Chiar dacă nu s-a calificat în optimi, naționala Tunisiei a lăsat o impresie foarte bună la turneul din Qatar. Naționala africană a învins campioana mondială Franța, în ultima rundă din faza grupelor, scor 1-0, și a încheiat pe locul 3, cu 4 puncte.

Laidouni a fost omul cu pasa decisivă la golul marcat de Wahbi Khazri împotriva naționalei lui Didier Deschamps. Fostul jucător de la FC Voluntari a fost titular în toate cele 3 meciuri disputate de Tunisia în grupa D.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și