Închide meniul

Jucătorul refuzat de Gigi Becali va semna cu locul 2 din Bundesliga! FC Voluntari va încasa 600.000 de euro în urma transferului răsunător

Cosmin Cioboată Publicat: 26 ianuarie 2023, 13:29

Jucătorul refuzat de Gigi Becali va semna cu locul 2 din Bundesliga! FC Voluntari va încasa 600.000 de euro în urma transferului răsunător

Aissa Laidouni a jucat la FC Voluntari în perioada 2018-2020

Aissa Laidouni a jucat la FC Voluntari în perioada 2018-2020 / Profimedia

  • Jucătorul refuzat de Gigi Becali va semna cu locul 2 din Bundesliga
  • FC Voluntari va încasa 600.000 de euro în urma transferului răsunător

Aissa Laidouni, jucătorul refuzat de Gigi Becali, va semna cu Union Berlin, echipa aflată pe locul 2 din Bundesliga. Mijlocașul tunisian, în vârstă de 26 de ani, este foarte aproape de transferul carierei, în prima ligă din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laidouni evoluează la Ferencvaros din vara anului 2020. Maghiarii l-au cumpărat de la FC Voluntari în schimbul a 600.000 de euro. Acum, ilfovenii sunt pe cale să dea o nouă lovitură financiară de pe urma internaționalului din Tunisia.

Jucătorul refuzat de Gigi Becali va semna cu locul 2 din Bundesliga!

Potrivit nemzetisport.hu, Union Berlin și Ferencvaros au bătut palma pentru transferul lui Aissa Laidouni, iar acum se așteaptă doar ca jucătorul de 26 de ani să efectueze vizita medicală în capitala Germaniei.

Reclamă

Nemții ar urma să achite 4 milioane de euro pentru transferul jucătorului care a impresionat la Campionatul Mondial din Qatar. De pe urma tranzacției va avea de câștigat și FC Voluntari. Clubul ilfovean și-a păstrat un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Astfel, echipa din Liga 1 ar urma să primească în cont 600.000 de euro dacă Aissa Laidouni va semna cu Union Berlin.

Reclamă

Gigi Becali a renunțat la transferul lui Aissa Laidouni de la FC Voluntari

Laidouni a fost dorit și de Gigi Becali, pe vremea când mijlocașul tunisian evolua în Liga 1, la FC Voluntari. Totuși, patronul FCSB a renunțat la transfer după ce a aflat procentul cerut de impresarul jucătorului, Liubliana Nedelcu.

„Sunt niște principii aici. Cerea în pandemie 20% impresarul, Liubliana, i-am închis telefonul: pa, la revedere! Să ceară 20% impresarul? Cum să dau procent de la jucător la impresar? Pleacă, mă, lasă-mă în pace!”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro, la finalul anului trecut.

Cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com, Aissa Laidouni a avut prestații excelente în tricoul lui Ferencvaros. Mijlocașul tunisian a marcat 9 goluri și a oferit 16 assist-uri în 103 apariții pentru formația maghiară.

Reclamă 4 / 0/3

La ora actuală, Union Berlin se află pe locul 2 în Bundesliga, cu 33 de puncte acumulate în primele 17 etape. Formația din capitala Germaniei este la 3 puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Laidouni a făcut furori la Campionatul Mondial din Qatar

Aissa Laidouni a avut prestații de vis pentru naționala Tunisiei, la Campionatul Mondial din Qatar.

Mijlocașul de 26 de ani a fost desemnat omul meciului în remiza dintre Danemarca și Tunisia, scor 0-0, din prima etapă a grupelor.

Chiar dacă nu s-a calificat în optimi, naționala Tunisiei a lăsat o impresie foarte bună la turneul din Qatar. Naționala africană a învins campioana mondială Franța, în ultima rundă din faza grupelor, scor 1-0, și a încheiat pe locul 3, cu 4 puncte.

Laidouni a fost omul cu pasa decisivă la golul marcat de Wahbi Khazri împotriva naționalei lui Didier Deschamps. Fostul jucător de la FC Voluntari a fost titular în toate cele 3 meciuri disputate de Tunisia în grupa D.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”