Închide meniul

Gică Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Cu acest gând mergem!” Ce a declarat „Regele” înaintea derby-ului „de foc”

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 19:05

Reclamă
Gică Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Cu acest gând mergem! Ce a declarat „Regele înaintea derby-ului „de foc

Gică Hagi a avut o nouă declarație după neconvocarea lui Ianis

Gică Hagi a avut o nouă declarație după neconvocarea lui Ianis

Gică Hagi a prefaţat duelul dintre FCSB şi Farul, din următoarea rundă din Liga 1. „Regele” îşi doreşte victoria, având în vedere că trupa sa vine după înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi are încredere în echipa sa, şi susţine că jucătorii vor da totul pentru a obţine cele trei puncte pe Arena Naţională.

Gică Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB

Gică Hagi a mai spus că FCSB este o echipă extrem de bună, iar meciul va fi unul dificil pentru Farul. Cu toate acestea, „Regele” vrea să obţină cele trei puncte.

„Încă un meci mare cu un adversar foarte, foarte bun. Aşa cum a fost ultimul meci acasă, unde trebuie să ne depăşim să facem bine ambele faze, unde trebuie să dăm ce e mai bun, pentru a spera la un rezultat foarte bun.

Meci dificil, dar şi noi suntem buni. Şi noi putem să facem, în turul campionatului am demonstrat că suntem foarte buni şi sperăm că şi la meciul acesta. Putem spera la acele trei puncte, cu acest gând mergem.

Reclamă

Sunt meciuri în care poţi să pierzi, poţi să faci egal sau să câştigi. Cu acest gând mergem, încrezători şi să fim noi. Vrem să credeam o mentalitate de învingători, aceasta e mentalitatea noastră numărul unu”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

Gică Hagi vrea ca Ianis să-i calce pe urme

Gică Hagi vrea ca Ianis Hagi să-i calce pe urme! „Regele” îşi doreşte ca mijlocaşul de la Rangers să ajungă într-o zi să îmbrace tricoul lui Galatasaray.

Gică Hagi a oferit declaraţii despre starea lui Ianis Hagi. Antrenorul de la Farul a declarat că fiul său a traversat o perioadă extrem de dificilă, însă speră să ajungă din nou la un nivel ridicat.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, „Regele” a mărturisit că vrea să-l vadă pe Ianis Hagi îmbrăcând într-o zi tricoul celor de la Galatasaray, echipa la care el a scris istorie. Gică Hagi a mai declarat că Ianis este dorit de către oficialii turci de la Istanbul.

„(n.r. despre Ianis Hagi) A trecut de o perioadă foarte grea din cariera lui și din care cred eu că a învățat enorm de mult, e puternic. Ajunsese la un nivel foarte bun, foarte ridicat, sper să revină acolo și apoi vom vedea.

Își doresc cei de la Galata să aibă din nou un Hagi, noi vorbim de Rangers acum, Galatasaray… ca într-o zi să ajungă și el pe acolo, da. M-aș bucura enorm să ajungă acolo, dar nu în momentul de față, pentru că știu că e dorit și iubit la Rangers”, a declarat Gică Hagi, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și