Închide meniul

Gică Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Cu acest gând mergem!” Ce a declarat „Regele” înaintea derby-ului „de foc”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 19:05

Gică Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Cu acest gând mergem! Ce a declarat „Regele înaintea derby-ului „de foc

Gică Hagi a avut o nouă declarație după neconvocarea lui Ianis

Gică Hagi a avut o nouă declarație după neconvocarea lui Ianis

Gică Hagi a prefaţat duelul dintre FCSB şi Farul, din următoarea rundă din Liga 1. „Regele” îşi doreşte victoria, având în vedere că trupa sa vine după înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi are încredere în echipa sa, şi susţine că jucătorii vor da totul pentru a obţine cele trei puncte pe Arena Naţională.

Gică Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB

Gică Hagi a mai spus că FCSB este o echipă extrem de bună, iar meciul va fi unul dificil pentru Farul. Cu toate acestea, „Regele” vrea să obţină cele trei puncte.

„Încă un meci mare cu un adversar foarte, foarte bun. Aşa cum a fost ultimul meci acasă, unde trebuie să ne depăşim să facem bine ambele faze, unde trebuie să dăm ce e mai bun, pentru a spera la un rezultat foarte bun.

Meci dificil, dar şi noi suntem buni. Şi noi putem să facem, în turul campionatului am demonstrat că suntem foarte buni şi sperăm că şi la meciul acesta. Putem spera la acele trei puncte, cu acest gând mergem.

Reclamă

Sunt meciuri în care poţi să pierzi, poţi să faci egal sau să câştigi. Cu acest gând mergem, încrezători şi să fim noi. Vrem să credeam o mentalitate de învingători, aceasta e mentalitatea noastră numărul unu”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

Gică Hagi vrea ca Ianis să-i calce pe urme

Gică Hagi vrea ca Ianis Hagi să-i calce pe urme! „Regele” îşi doreşte ca mijlocaşul de la Rangers să ajungă într-o zi să îmbrace tricoul lui Galatasaray.

Gică Hagi a oferit declaraţii despre starea lui Ianis Hagi. Antrenorul de la Farul a declarat că fiul său a traversat o perioadă extrem de dificilă, însă speră să ajungă din nou la un nivel ridicat.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, „Regele” a mărturisit că vrea să-l vadă pe Ianis Hagi îmbrăcând într-o zi tricoul celor de la Galatasaray, echipa la care el a scris istorie. Gică Hagi a mai declarat că Ianis este dorit de către oficialii turci de la Istanbul.

„(n.r. despre Ianis Hagi) A trecut de o perioadă foarte grea din cariera lui și din care cred eu că a învățat enorm de mult, e puternic. Ajunsese la un nivel foarte bun, foarte ridicat, sper să revină acolo și apoi vom vedea.

Își doresc cei de la Galata să aibă din nou un Hagi, noi vorbim de Rangers acum, Galatasaray… ca într-o zi să ajungă și el pe acolo, da. M-aș bucura enorm să ajungă acolo, dar nu în momentul de față, pentru că știu că e dorit și iubit la Rangers”, a declarat Gică Hagi, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
  • Gică Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB
  • Ce a declarat „Regele” înaintea derby-ului „de foc”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și