Închide meniul

Victor Pițurcă, pregătit să revină pe banca unei echipe! Anunțul lui Gabi Tamaș: „Nu renunță niciodată!”

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 10:38

Reclamă
Victor Pițurcă, pregătit să revină pe banca unei echipe! Anunțul lui Gabi Tamaș: Nu renunță niciodată!”

Victor Pițurcă, pregătit să revină în antrenorat. Anunțul lui Gabi Tamaș

Victor Pițurcă, în cadrul unei conferințe de presă/hepta

Gabi Tamaș anunță că Victor Pițurcă este pregătit să revină pe banca unei echipe. Fundașul susține că fostul selecționer nu a spus adio carierei de antrenor, și așteaptă o ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă este liber de contract, după despărțirea de Universitatea Craiova. Tehnicianul i-a pregătit pe olteni în perioada septembrie 2019 și ianuarie 2020.

Victor Pițurcă, pregătit să revină pe banca unei echipe. Anunțul Gabi Tamaș

Gabi Tamaș susține că a purtat discuții dese cu Victor Pițurcă, și este convins că fostul său antrenor de la echipa națională nu va renunța la antrenorat. Cu toate acestea, fundașul de la Chiajna susține că fostul selecționer nu va accepta să revină în Liga 1.

„Am vorbit așa mai des la telefon. Nea Piți nu renunță niciodată, stai liniștit (n.n. râde). Dacă este o ofertă bună pentru dânsul, eu zic că va reveni în fotbal. La noi e un pic cam greu să se bage într-un proiect care până la urmă ajunge la niște hopuri și nu este bine”, a declarat Gabi Tamaș, pentru prosport.ro.

Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă

Victor Pițurcă a refuzat oferta pentru postul de selecționer al Siriei, iar acum regretă. Pițurcă a dezvăluit că Federația de Fotbal din Siria l-a contactat după ce a rămas liber de contract, însă tehnicianul român n-a vrut să audă de o asemenea variantă.

Reclamă

Fostul selecționer al României a recunoscut că putea măcar să asculte strategia pregătită de sirieni, înainte să ia decizia finală.

„M-a sunat un impresar, din partea Federației Siriene de Fotbal, să preiau echipa națională. Am spus «nu», dar după 2-3 zile am regretat că nu m-am comportat ca un profesionist.

Era vorba de un contract pe termen lung, se gândiseră la mine după ce mi-au citit CV-ul, dar am spus din prima «nu», nu am vrut nici măcar să văd care e strategia. Știu că au niște jucători destul de buni în componență.

Reclamă 4 / 0/3

Dar ăsta a fost răspunsul meu, s-a terminat. Mi s-ar părea ciudat să ajung în Siria”, a spus Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

De-a lungul carierei, fostul selecționer al României a activat și în Arabia Saudită, la Al-Ittihad. Pițurcă spune că ar fi tentat de o nouă aventură în Golf, însă nu la orice echipă.

„În Arabia Saudită, când am antrenat, m-am simțit excelent. Aș fi interesat de zona Golfului, dar de o echipă bună. Ce oferte am primit au fost de la mijlocul clasamentului.

Vedeți CV-ul meu, am antrenat doar vreo 4 echipe, dar toate bune, valoroase. Așa am fost educat, așa mi-am dorit. Nu vreau să antrenez echipe mici”, a mai declarat Victor Pițurcă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și