Închide meniul

Victor Pițurcă, pregătit să revină pe banca unei echipe! Anunțul lui Gabi Tamaș: „Nu renunță niciodată!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 10:38

Victor Pițurcă, pregătit să revină pe banca unei echipe! Anunțul lui Gabi Tamaș: Nu renunță niciodată!”

Victor Pițurcă, pregătit să revină în antrenorat. Anunțul lui Gabi Tamaș

Victor Pițurcă, în cadrul unei conferințe de presă/hepta

Gabi Tamaș anunță că Victor Pițurcă este pregătit să revină pe banca unei echipe. Fundașul susține că fostul selecționer nu a spus adio carierei de antrenor, și așteaptă o ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă este liber de contract, după despărțirea de Universitatea Craiova. Tehnicianul i-a pregătit pe olteni în perioada septembrie 2019 și ianuarie 2020.

Victor Pițurcă, pregătit să revină pe banca unei echipe. Anunțul Gabi Tamaș

Gabi Tamaș susține că a purtat discuții dese cu Victor Pițurcă, și este convins că fostul său antrenor de la echipa națională nu va renunța la antrenorat. Cu toate acestea, fundașul de la Chiajna susține că fostul selecționer nu va accepta să revină în Liga 1.

„Am vorbit așa mai des la telefon. Nea Piți nu renunță niciodată, stai liniștit (n.n. râde). Dacă este o ofertă bună pentru dânsul, eu zic că va reveni în fotbal. La noi e un pic cam greu să se bage într-un proiect care până la urmă ajunge la niște hopuri și nu este bine”, a declarat Gabi Tamaș, pentru prosport.ro.

Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă

Victor Pițurcă a refuzat oferta pentru postul de selecționer al Siriei, iar acum regretă. Pițurcă a dezvăluit că Federația de Fotbal din Siria l-a contactat după ce a rămas liber de contract, însă tehnicianul român n-a vrut să audă de o asemenea variantă.

Reclamă

Fostul selecționer al României a recunoscut că putea măcar să asculte strategia pregătită de sirieni, înainte să ia decizia finală.

„M-a sunat un impresar, din partea Federației Siriene de Fotbal, să preiau echipa națională. Am spus «nu», dar după 2-3 zile am regretat că nu m-am comportat ca un profesionist.

Era vorba de un contract pe termen lung, se gândiseră la mine după ce mi-au citit CV-ul, dar am spus din prima «nu», nu am vrut nici măcar să văd care e strategia. Știu că au niște jucători destul de buni în componență.

Reclamă 4 / 0/3

Dar ăsta a fost răspunsul meu, s-a terminat. Mi s-ar părea ciudat să ajung în Siria”, a spus Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

De-a lungul carierei, fostul selecționer al României a activat și în Arabia Saudită, la Al-Ittihad. Pițurcă spune că ar fi tentat de o nouă aventură în Golf, însă nu la orice echipă.

„În Arabia Saudită, când am antrenat, m-am simțit excelent. Aș fi interesat de zona Golfului, dar de o echipă bună. Ce oferte am primit au fost de la mijlocul clasamentului.

Vedeți CV-ul meu, am antrenat doar vreo 4 echipe, dar toate bune, valoroase. Așa am fost educat, așa mi-am dorit. Nu vreau să antrenez echipe mici”, a mai declarat Victor Pițurcă.

Recomandări
  • Victor Pițurcă, pregătit să revină în antrenorat
  • Ce a declarat Gabi Tamaș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și