Închide meniul

Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede: „A venit în vacanță cu preparator fizic!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 9:18

Reclamă
Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede: A venit în vacanță cu preparator fizic!”

Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede

Ianis Hagi / Profimedia

Gică Popescu a făcut mai multe dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, Ianis Hagi a revenit pe teren după un an și șapte zile de stat pe „bară”, din cauza unei accidentări groaznice. Internaționalul român a fost introdus, în joc, în minutul 72 al partidei Rangers – St. Johnstone, 2-0, care a contat pentru etapa a 23-a din prima ligă scoțiană.

Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede

Gică Popescu susține că Ianis Hagi a dovedit că este un fotbalist conștiincios, în perioada de recuperare. Acesta a dezvăluit că, până și în vacanță, fiul „Regelui” a mers însoțit de preparatorul fizic și kinetoterapeutul său.

„Astăzi (n.r. ieri) s-a mai întâmplat un lucru important pentru fotbalul românesc, s-a întors Ianis Hagi. A jucat pentru Rangers după un an de chin. E un lucru important pentru el, pentru echipa națională.

Am stat mult timp lângă Ianis în perioada asta, fiind și vacanță. Știam că e un tip foarte serios, dar nu mi-am închipuit să fie atât de conștiincios.

Reclamă

A venit în vacanță cu preparator fizic, cu kinetoterapeut. Dimineața, de la 8 la 12, făcea patru ore de recuperare. Asta în perioada de vacanță! Mă bucur nespus că îl văd iar în tricoul lui Rangers.

E tânăr. Cu cât înaintezi în vârstă, e mai greu să te întorci după astfel de accidentări. Sunt convins că până în vară va fi jucătorul de dinaintea accidentării”, a declarat Gică Popescu, pentru primasport.ro.

Antrenorul lui Rangers: „A fost superb faptul că a putut intra pe teren!”

„Ianis nu era nici măcar aproape de a fi titular. A fost superb faptul că a putut intra pe teren, acasă, azi! A jucat chiar puţin mai mult decât mi-am dorit iniţial. Am avut mereu această zi în minte.

Reclamă 4 / 0/3

A fost extraordinar faptul că a putut reveni, după un an, pe Ibrox, şi să fie ovaţionat de fani şi să înţeleagă cât de important este pentru ei.

Mi-a fost greu să aleg echipa de start azi, probabil a fost cea mai puternică de când am venit aici. Atunci când eşti titularizat, trebuie să îţi iei tricoul şi să îl păstrezi. Va fi mare competiţie pe fiecare post! Aştept puţin mai mult de la echipa mea, ca să fiu sincer”, a declarat Michael Beale, antrenorul lui Rangers, despre Ianis Hagi, la finalul partidei cu St. Johnstone.

  • 24 de ani are Ianis Hagi
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și