Închide meniul

„A fost extraordinar!”. Antrenorul lui Rangers, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi. Ce a spus despre interesul lui Galatasaray

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 22:16

„A fost extraordinar!. Antrenorul lui Rangers, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi. Ce a spus despre interesul lui Galatasaray

Ce a postat Ianis Hagi, după ce Gică Hagi a confirmat că mijlocașul rămâne la Rangers

Ianis Hagi a revenit la Rangers / rangers.co.uk

Antrenorul lui Rangers, Michael Beale, a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Ianis Hagi. Acesta a venit cu detalii după ce mijlocaşul român a revenit pe teren. Fiul lui Gică Hagi şi-a făcut apariţia pe gazon la un an şi şapte luni după accidentarea horror pe care a suferit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 72 al meciului Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, românul a intrat în locul lui Malik Tillman și a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii scoțieni.

Antrenorul lui Rangers, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi

Michael Beale este încântat că se poate baza pe Ianis. S-a bucurat pentru modul în care l-au primit fanii pe Ibrox.

Ianis nu era nici măcar aproape de a fi titular. A fost superb faptul că a putut intra pe teren, acasă, azi! A jucat chiar puţin mai mult decât mi-am dorit iniţial. Am avut mereu această zi în minte.

A fost extraordinar faptul că a putut reveni, după un an, pe Ibrox, şi să fie ovaţionat de fani şi să înţeleagă cât de important este pentru ei.

Reclamă

Mi-a fost greu să aleg echipa de start azi, probabil a fost cea mai puternică de când am venit aici. Atunci când eşti titularizat, trebuie să îţi iei tricoul şi să îl păstrezi. Va fi mare competiţie pe fiecare post! Aştept puţin mai mult de la echipa mea, ca să fiu sincer„, a declarat Michael Beale la conferinţa de presă.

Tehnicianul lui Rangers anunţă că nu se pune problema ca Ianis Hagi să plece în această iarnă. Turcii de la Galatasaray îşi manifestaseră interesul unui transfer.

Știu că Galatasaray este un club apropiat de inima lui. S-a născut acolo, tatăl său a jucat acolo, însă Ianis Hagi va mai juca la Rangers câțiva ani. Acum pot să demontez acest zvon„, a mai spus antrenorul lui Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

Ibrox „a erupt” în momentul în care Ianis Hagi a intrat pe teren

După accidentarea suferită în ianuarie 2022, pentru Ianis Hagi a urmat un lung proces de recuperare. În cele din urmă, a reuşit să revină pe teren.

Fanii lui Rangers au ținut să-și exprime aprecierea față de internaționalul român. În momentul în care era anunțată schimbarea de crainic, numele lui Ianis Hagi a fost primit cu urale de suporterii prezenți pe Ibrox.

Până la momentul accidentării, Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Rangers. În 86 de meciuri jucate până acum pentru vicecampioana Scoției, fiul „Regelui” are 15 goluri și 21 de pase decisive.

Rangers a câștigat fără emoții duelul cu St. Johnstone și continuă să spere că poate câștiga campionatul în Scoția. Diferența este una importantă în favoarea lui Celtic. După 23 de meciuri jucate, Rangers are 55 de puncte, cu 6 mai puține decât are Celtic. Liderul din Scoția are și un meci mai puțin disputat.

Ianis Hagi, dorit de Galatasaray

Au apărut zvonuri că Ianis Hagi ar fi aproape de un transfer de vis la Galatasaray. Presa din Turcia a anunţat că internaţionalul român poate ajunge la gruparea Cim Bom, echipă la care tatăl său a scris istorie.

Galatasaray a urmărit cu mare atenție starea de sănătate a starului român și se pregătește să îl transfere pe Ianis, fiul legendei Gheorghe Hagi. Antrenorul Okan Buruk este cel care insistă pentru transferul fiului fostului său coechipier”, anunţă turcii de la karar.com.

Reclamă
Recomandări
  • Ianis Hagi a revenit pe teren după mai bine de un an
  • Ce a declarat antrenorul lui Rangers la conferinţa de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și