Închide meniul

Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede: „A venit în vacanță cu preparator fizic!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 9:18

Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede: A venit în vacanță cu preparator fizic!”

Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede

Ianis Hagi / Profimedia

Gică Popescu a făcut mai multe dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, Ianis Hagi a revenit pe teren după un an și șapte zile de stat pe „bară”, din cauza unei accidentări groaznice. Internaționalul român a fost introdus, în joc, în minutul 72 al partidei Rangers – St. Johnstone, 2-0, care a contat pentru etapa a 23-a din prima ligă scoțiană.

Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede

Gică Popescu susține că Ianis Hagi a dovedit că este un fotbalist conștiincios, în perioada de recuperare. Acesta a dezvăluit că, până și în vacanță, fiul „Regelui” a mers însoțit de preparatorul fizic și kinetoterapeutul său.

„Astăzi (n.r. ieri) s-a mai întâmplat un lucru important pentru fotbalul românesc, s-a întors Ianis Hagi. A jucat pentru Rangers după un an de chin. E un lucru important pentru el, pentru echipa națională.

Am stat mult timp lângă Ianis în perioada asta, fiind și vacanță. Știam că e un tip foarte serios, dar nu mi-am închipuit să fie atât de conștiincios.

Reclamă

A venit în vacanță cu preparator fizic, cu kinetoterapeut. Dimineața, de la 8 la 12, făcea patru ore de recuperare. Asta în perioada de vacanță! Mă bucur nespus că îl văd iar în tricoul lui Rangers.

E tânăr. Cu cât înaintezi în vârstă, e mai greu să te întorci după astfel de accidentări. Sunt convins că până în vară va fi jucătorul de dinaintea accidentării”, a declarat Gică Popescu, pentru primasport.ro.

Antrenorul lui Rangers: „A fost superb faptul că a putut intra pe teren!”

„Ianis nu era nici măcar aproape de a fi titular. A fost superb faptul că a putut intra pe teren, acasă, azi! A jucat chiar puţin mai mult decât mi-am dorit iniţial. Am avut mereu această zi în minte.

Reclamă 4 / 0/3

A fost extraordinar faptul că a putut reveni, după un an, pe Ibrox, şi să fie ovaţionat de fani şi să înţeleagă cât de important este pentru ei.

Mi-a fost greu să aleg echipa de start azi, probabil a fost cea mai puternică de când am venit aici. Atunci când eşti titularizat, trebuie să îţi iei tricoul şi să îl păstrezi. Va fi mare competiţie pe fiecare post! Aştept puţin mai mult de la echipa mea, ca să fiu sincer”, a declarat Michael Beale, antrenorul lui Rangers, despre Ianis Hagi, la finalul partidei cu St. Johnstone.

  • 24 de ani are Ianis Hagi
Recomandări
  • Gică Popescu, dezvăluiri despre sacrificiile făcute de Ianis Hagi pentru a se recupera cât mai repede

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și