Închide meniul
EXCLUSIV

Gheorghe Mustaţă, reacție după ce fanii CSA Steaua au afișat un banner la FCSB – Farul: „De ce nu se fac frați cu Dinamo?”

Cosmin Olteanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 17:23 / Actualizat: 5 februarie 2024, 19:23

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, reacție după ce fanii CSA Steaua au afișat un banner la FCSB – Farul: De ce nu se fac frați cu Dinamo?

Peluza Nord, reacție devastatoare după ce fanii CSA Steaua au afișat un banner la FCSB - Farul

Gheorghe Mustaţă a avut o reacție devastatoare după ce fanii CSA Steaua au afișat un banner la FCSB – Farul, 2-3. Acesta i-a ironizat pe cei care susţin echipa armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul partidei FCSB – Farul, 2-3, de pe „Arena Națională”, mai mulți fani de la CSA Steaua s-au infiltrat în peluza oaspeților și au afișat un banner pe care scria „În Ghencea, doar Steaua!”.

Gheorghe Mustaţă, reacție devastatoare după ce fanii CSA Steaua au afișat un banner la FCSB – Farul

Gheorghe Mustață a avut un comentariu ironic la adresa suporterilor de la CSA Steaua și susține că FCSB este dispusă să suporte costurile aferente omologării stadionului „Steaua” pentru Liga 1, astfel încât formația patronată de Gigi Becali să poată juca următorul meci de acasă, cel cu Universitatea Craiova, pe arena din „Ghencea”.

„Erau ăia de la Sud. Au fost cu ei la meci. Ei țin cu trei echipe. Țin și cu UTA, și cu Farul. Ce să le faci?! Nu poți să iei sentimentul unui om care ține cu trei echipe. Eu înțeleg… frăția e că bem un șpriț, veniți la noi, venim la voi, dar să mă duc să cânt… De ce nu se înfrățesc cu Dinamo? Ar fi bine să se înfrățească și cu Dinamo, ca să meargă să cânte și cu ei.

Este strict problema lor, dacă le place să cânte cu Farul, cu UTA… De ce nu se fac frați cu Dinamo? Au prins ocazia acum să afișeze bannerul acela. Faptul că zic ei «Numai Steaua în Ghencea!”… e vorba domnului Dîncu: «Noi suntem Steaua aia veche!» (n.r. râde).

Reclamă
Reclamă

Steaua, cea reală, va juca acolo, cu toate că s-au legat ei de tertipul ăla că nu e omologat stadionul pentru Liga 1. E cerere făcută să jucăm acolo. Poate jucăm meciul cu Craiova. Plătim tot noi omologarea stadionului”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Gheorghe Mustață: „Nu mă așteptam la o asemena întorsătură!”

Totodată, Gheorghe Mustață a vorbit despre înfrângerea surprinzătoare suferită de FCSB în fața celor de la Farul Constanța, scor 2-3.

„Ce să mai… lipsă de concentrare a jucătorilor, greșeli ale mai multor jucători. Mergem înainte! Suntem alături de ei! Asta e! Susținem echipa indiferent de situație. Nu mă așteptam deloc la o asemenea întorsătură. Mă așteptam ca, după cartonașul roșu luat de Dawa, să fie puțin mai concentrați și să țină rezultatul. Dar asta este! Suntem alături de ei! Avem meci la Cluj, să se dăruiască în acel meci”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Reclamă
  • 4 este locul ocupat de FCSB în Liga 1
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:22

Kevin de Bruyne a cerut să nu fie convocat la naționala Belgiei! Chiar selecționerul a dezvăluit totul

14:11

Mihai Stoica, reacție incredibilă după victoria FCSB-ului de la Salonic. „După mulți ani”

13:39

Gigi Becali a „aruncat” cu bani după PAOK – FCSB 0-1! Le-a oferit jucătorilor prime uriaşe: „Eram prea bucuros!”

13:38

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „Ca să îl încurajez!”

13:10

Rivaldo a dat verdictul despre lupta pentru Balonul de Aur! A spus cine ar merita să câștige trofeul

12:58

Fostul jucător al Stelei l-a desfiinţat pe Darius Olaru, după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1. ”Nu are nicio scuză”

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și