Închide meniul
EXCLUSIV

Gheorghe Mustaţă, ironie devastatoare la adresa fanilor de la CSA Steaua: „Sunt câte șase suporteri pe stadion, dintre care patru soldați”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2023, 16:26

Gheorghe Mustaţă, ironie devastatoare la adresa fanilor de la CSA Steaua: „Sunt câte șase suporteri pe stadion, dintre care patru soldați

Gheorghe Mustață, ironie devastatoare la adresa CSA Steaua

Hepta

Gheorghe Mustaţă, ironie devastatoare la adresa fanilor de la CSA Steaua. Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei de la FCSB, a lansat un nou atac la a celor de la CSA Steaua.dresa Mustaţă nu a ratat ocazie să îi ironizeze pe susţinătorii echipei armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustaţă e de părere că FCSB va juca în acest an în Ghencea. Mai mult, liderul galeriei FCSB e de părere că stadionul se „va rupe” la fiecare meci dacă echipa lui Gigi Becali va juca în Ghencea. Mustanţă i-a ironizat şi pe fanii celor de la CSA, care nu vin într-un număr numeros la meciurile favoriţilor.

Gheorghe Mustaţă, ironie devastatoare la adresa fanilor de la CSA Steaua

Normal, aia e casa noastră. Cred că am plecat în urmă cu 8-10 ani. S-a înființat o nouă echipă în 2017, că vezi că aia e Steaua. Este CSA, este clubul mamă, dar secția de fotbal s-a desprins de CSA, pentru că în ’98 nu se putea. Trebuie să fii un club privat și să fii obligat să joci în campionat sau în cupele europene. Faptul că s-au pierdut sigla și numele nu înseamnă că s-a pierdut continuitatea. UEFA ne consideră continuatoarea, Steaua n-a retrogradat niciodată.

Am promis că vom juca acolo, sper ca, în viitor, Armata să nu mai aibă motive să zică că nu avem cum să jucăm. Noi nu am furat identitatea la nimeni. Că vrem, că nu vrem, mergem înainte. Dacă vom juca în Ghencea, eu le promit tuturor oamenilor că vom fi, meci de meci, 25.000 de oameni. Suntem o echipă iubită, noi nu am trădat. Noi am rămas în Liga 1, am rămas lângă echipă. M-aș bucura să jucăm măcar un meci, să le arătăm cine este Steaua.

N-are nicio legătură. Noi, Asociația Salvați Steaua, suntem implicați în procese. Eu sunt informat tot timpul de avocați și nu are nicio legătură cu procesele. Sunt câte șase suporteri pe stadion, dintre care patru soldați. Eu, din punctul meu de vedere, să pună mâna băieții de la AS47 și să nu mai interpreteze nimic, să lase chestia aia cu furtul de identitate„, a spus Gheorghe Mustaţă în exclusivitate la Antena Sport.

Reclamă

Gheorghe Mustață l-a sunat pe Deian Sorescu

Gheorghe Mustață l-a sunat deja pe Deian Sorescu, noul transfer de la FCSB. Șeful galeriei roș-albaştrilor susține că fanii îl așteaptă cu brațele deschise pe internaționalul român. Deian Sorescu a revenit în Liga 1. Jucătorul a fost împrumutat de FCSB până la finalul sezonului de la liderul din Polonia, Rakow.

Gheorghe Mustață a declarat că fanii roș-albaștrii nu vor lua în calcul faptul că Deian Sorescu a fost căpitan la rivala Dinamo. Șeful galeriei FCSB-ului susține că roș-albaștrii sunt interesați doar de performanțele pe care jucătorul le va avea sub comanda lui Mihai Pintilii.

Acum a semnat Sorescu cu Steaua (n.r – FCSB). Am discutat și eu cu băiatul la telefon. I-am spus și vă spun și vouă că pe noi nu ne interesează trecutul lui de la Dinamo. El niciodată nu a înjurat Steaua ca alții. Ceea ce i s-a întâmplat acolo, când i-au dat jos tricoul este urât, dar pe noi nu ne interesează acest aspect.

Reclamă 4 / 0/3

Pe noi ne interesează acum doar de perioada lui de la Steaua (n.r – FCSB). Din partea noastră, Sorescu are tot sprijinul. Îi urăm mult succes și îl așteptăm să treacă cât mai repede la treabă”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru prosport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și