Închide meniul

Mama lui Denis Alibec, dezvăluire spectaculoasă despre starul Farului: „L-a găsit mâncând o ciocolată pe ascuns”

Dan Roșu Publicat: 31 ianuarie 2023, 13:43

Reclamă
Mama lui Denis Alibec, dezvăluire spectaculoasă despre starul Farului: „L-a găsit mâncând o ciocolată pe ascuns

Denis Alibec, prima reacţie după ce a fost convocat la echipa naţională

Denis Alibec, într-o conferinţă de presă / Hepta

Mama lui Denis Alibec a făcut o dezvăluire spectaculoasă despre starul lui Gică Hagi de la Farul. Aceasta susţine că atacantul a avut probleme cu greutatea, în trecut, având chiar şi peste 100 de kilograme, pe vremea când juca la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emilia Stroe a dat din casă şi şi-a adus aminte de un episod petrecut cu 15 ani în urmă, atunci când Denis a fost surprins mâncând ciocolată pe ascuns. De aici, aceasta a rămas imaginea cu care Alibec s-a luptat toată cariera.

Mama lui Denis Alibec, dezvăluire spectaculoasă despre starul Farului

”Când era la Farul, la 15-16 ani l-a găsit o dată mâncând o ciocolată pe ascuns, s-a sunat la Federație și i s-a spus domnului Mircea Sandu. De acolo s-a rostogolit tot timpul chestia asta, că Alibec e cu ciocolata, cu dulciurile.

A avut perioade când era în greutate, spre exemplu la Steaua (n.r.- FCSB) avea kilograme în plus, în perioadele stresante, când acumula. A fost foarte nefericit acolo și dezamăgit total. Când s-a dus la Steaua nici măcar nu s-a gândit când a semnat contractul și apoi”, a spus mama vârfului, citată de fanatik.ro.

Jucătorul de 32 de ani cotat la 900.000 de euro are parte de un sezon spectaculos. A marcat 10 goluri în Liga 1 şi şi-a trecut în cont şi 4 pase decisive. Ultimul gol a venit în poarta lui Târnovanu, după o execuţie senzaţională, din lovitură liberă.

Reclamă
Reclamă

Denis Alibec, fericit după FCSB – Farul 2-3

La finalul meciului, Alibec a explicat că nu a mai trăit de mult timp o asemenea bucurie și i-a felicitat pe colegii săi.

„Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră.

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

Reclamă

 

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”

0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 3 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv
Citește și