Închide meniul

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3: „După eliminarea lui Dawa, le-am spus colegilor că-i batem! Nu am mai trăit așa ceva de mult timp!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 ianuarie 2023, 21:26

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3: După eliminarea lui Dawa, le-am spus colegilor că-i batem! Nu am mai trăit așa ceva de mult timp!”

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB - Farul

Denis Alibec / Captură Farul TV

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3. Atacantul constănțenilor a avut o nouă evoluție foarte bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de la Farul a înscris senzațional din lovitură liberă și a fost decisiv în eliminarea lui Dawa.

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3: „Nu am mai trăit așa ceva de mult timp, de asta e frumos fotbalul!”

La finalul meciului, Alibec a explicat că nu a mai trăit de mult timp o asemenea bucurie și i-a felicitat pe colegii săi.

„Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră. 

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

Reclamă

FCSB – Farul. Explicaţia lui Mihai Pintilii, după ce l-a pus pe Deian Sorescu să joace fundaş stânga. Ce a spus despre Omrani

Mihai Pintilii a oferit o primă explicaţie, după ce a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul. De asemenea, Pintilii a vorbit şi despre decizia de a-l lăsa rezervă pe Billel Omrani, cel care a marcat golul victoriei cu Hermannstadt.

Mihai Pintilii a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul, în condiţiile în care titularul postului, Risto Radunovic, este suspendat. Delegatul celor de la FCSB a admis că este o improvizaţie, însă a precizat că are încredere în Sorescu.

Mai mult, Pintilii a spus că, deşi nu a ascultat sfatul lui Gigi Becali şi a decis să îl ţină rezervă pe Omrani, speră ca acesta să fie iar decisiv când va intra.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că Farul este o echipă puternică, a dominat campionatul până etapa trecută. Ştim ce principii are domnul Hagi şi cum antrenează. E o formă normală, când eşti la Steaua trebuie să joci doar la victorie. Sorescu a mai jucat (n.r. fundaş), am improvizat. Sperăm să îşi facă treaba cât mai bine.

Cordea a intrat bine la Sibiu. Cel mai mult contează cine intră pe teren să îşi facă treaba cât mai bine. Doamne ajută, să intre cum a făcut-o la Sibiu şi să dea golul de 3 puncte. Mă bucur că este sănătos (n.r. – despre Omrani)„, a spus Mihai Pintilii, care a evitat să mai vorbească despre subiectul licenţei PRO.

„Nu mai vreau să vorbesc. Eu nu am ce să rezolv, sunt angajatul clubului, îmi fac datoria pentru care am fost pus şi doar atât. Mă bucur de aceşti copii minunaţi, aceşti fraţi, că se bucură de fotbal”, a mai spus Pintilii la digisport.ro

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și