Închide meniul

Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la „masa verde” reacționează: „E normal să fie supărat pe mine!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 18:40

Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la masa verde” reacționează: E normal să fie supărat pe mine!”

Adrian Mititelu, dezvăluiri dramatice

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la „masa verde” reacționează!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova, a dat vina pe angajatul Cătălin Rizan pentru meciul pierdut de trupa lui Nicolo Napoli, la „masa verde”, cu Sepsi.

Duminică, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete.

Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la „masa verde” reacționează

Cătălin Rizan este responsabil cu paza din partea clubului FC U Craiova. Potrivit spuselor acestuia, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică, fără să-și dea seama că va produce probleme clubului.

Totodată, angajatul formației din Bănie consideră că este normal ca Adrian Mititelu să fie supărat pe el.

Reclamă

„După ce au intrat suporterii în sectorul destinat galeriei oaspete, responsabilul cu securitatea de la Sepsi m-a rugat să semnez procesul verbal de predare-primire al sectorului respectiv. Mi-a spus că trebuie pentru dosarul meciului, în cazul în care se distrug scaune.

Nu m-am consultat cu nimeni din conducerea noastră. Nu mai semnasem așa ceva, decât la un meci cu Dinamo. Nu m-am gândit că semnarea acelui proces verbal va produce probleme clubului, iar de acea hârtie depinde decizia de la Comisia de Disciplină.

Îmi pare rău, am făcut o greșeală prea mare. E normal ca domnul Adrian Mititelu să fie supărat pe mine. Nu știu ce se va întâmpla cu mine. E învățătură de minte. Normal ar fi ca meciul să se rejoace cu porțile închise”, a declarat Cătălin Rizan, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri, Comisia de Disciplină va judeca, cazul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova.

Adrian Mititelu: „Situația se schimbă radical!”

„Veste proastă! Din păcate, situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate, ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite), prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duc în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor.

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, este mesajul postat de Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și