Închide meniul

Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la „masa verde” reacționează: „E normal să fie supărat pe mine!”

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 18:40

Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la masa verde” reacționează: E normal să fie supărat pe mine!”

Adrian Mititelu, dezvăluiri dramatice

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la „masa verde” reacționează
  • FC U Craiova va pierde meciul cu Sepsi, la „masa verde”

Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la „masa verde” reacționează!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova, a dat vina pe angajatul Cătălin Rizan pentru meciul pierdut de trupa lui Nicolo Napoli, la „masa verde”, cu Sepsi.

Duminică, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete.

Reclamă

Angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu pentru meciul pierdut de FC U Craiova la „masa verde” reacționează

Cătălin Rizan este responsabil cu paza din partea clubului FC U Craiova. Potrivit spuselor acestuia, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică, fără să-și dea seama că va produce probleme clubului.

Totodată, angajatul formației din Bănie consideră că este normal ca Adrian Mititelu să fie supărat pe el.

Reclamă

„După ce au intrat suporterii în sectorul destinat galeriei oaspete, responsabilul cu securitatea de la Sepsi m-a rugat să semnez procesul verbal de predare-primire al sectorului respectiv. Mi-a spus că trebuie pentru dosarul meciului, în cazul în care se distrug scaune.

Nu m-am consultat cu nimeni din conducerea noastră. Nu mai semnasem așa ceva, decât la un meci cu Dinamo. Nu m-am gândit că semnarea acelui proces verbal va produce probleme clubului, iar de acea hârtie depinde decizia de la Comisia de Disciplină.

Îmi pare rău, am făcut o greșeală prea mare. E normal ca domnul Adrian Mititelu să fie supărat pe mine. Nu știu ce se va întâmpla cu mine. E învățătură de minte. Normal ar fi ca meciul să se rejoace cu porțile închise”, a declarat Cătălin Rizan, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri, Comisia de Disciplină va judeca, cazul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova.

Adrian Mititelu: „Situația se schimbă radical!”

„Veste proastă! Din păcate, situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate, ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite), prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duc în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor.

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, este mesajul postat de Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”