Închide meniul

Adrian Mititelu, decizie uluitoare! FC U Craiova va juca fără spectatori meciurile de pe teren propriu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 februarie 2023, 12:38

Adrian Mititelu, decizie uluitoare! FC U Craiova va juca fără spectatori meciurile de pe teren propriu

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / AS.ro

Adrian Mititelu, decizie uluitoare după scandalul monstru de la Sfântu Gheorghe. Clubul lui Adrian Mititelu a decis să joace fără spectatori meciurile de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova a anunţat că, pentru o perioadă nedeterminată, va juca meciurile de pe teren propriu fără spectatori. Decizia vine după scandalul xenofob de la meciul cu Sepsi, ce a fost suspendat definitiv de arbitrul Andrei Chivulete din cauza scandărilor fanilor olteni.

Adrian Mititelu, decizie uluitoare în privinţa fanilor

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele„, a anunţat FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre scandalul de la Sepsi

Adrian Mititelu a făcut dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”! Duminică, meciul Sepsi – FC U Craiova a fost oprit de „centralul” Andrei Chivulete, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni

Reclamă

Deși, inițial, a susținut că FC U Craiova nu are nicio vină pentru scandările suporterilor olteni, Adrian Mititelu și-a schimbat discursul, după ce a aflat că Cătălin Rizan, responsabilul cu paza din partea clubului FC U Craiova, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică.

„Ce să mai… Situaţia e destul de dificilă, pentru mine a fost o lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut, iar colaboratorii mei şi-au bătut joc de mine. Au dat dovadă de naivitate, de slăbiciune. Această fiţuică are valoare juridică, e clar din ce am văzut.

S-a produs păcăleala în timpul primei pauze. Foarte naiv (n.r. Cătălin Rizan), că a venit un băieţaş. A venit în pauza de 10 minute, din ultimele mele cercetări. Nu e o concluzie finală, dar 90% aşa e. A zis că să nu rupă scaunele, să nu fie probleme, iar el ca primul…

Reclamă 4 / 0/3

Problema e că a semnat cel cu atribuţii de securitate (n.r. Cătălin Rizan), el s-a aflat acolo ca o persoană care trebuia să vadă meciul, iar el nu era în timpul meciului. El lucrează doar când sunt meciurile acasă, dar s-a dus ca prostul acolo (n.r. la Sfântu Gheorghe)”, a declarat Adrian Mititelu, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și