Închide meniul

Adrian Mititelu, decizie uluitoare! FC U Craiova va juca fără spectatori meciurile de pe teren propriu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 februarie 2023, 12:38

Adrian Mititelu, decizie uluitoare! FC U Craiova va juca fără spectatori meciurile de pe teren propriu

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / AS.ro

  • Adrian Mititelu, decizie uluitoare după scandalul monstru de la Sfântu Gheorghe
  • Anunţul oficial făcut de FC U Craiova

Adrian Mititelu, decizie uluitoare după scandalul monstru de la Sfântu Gheorghe. Clubul lui Adrian Mititelu a decis să joace fără spectatori meciurile de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova a anunţat că, pentru o perioadă nedeterminată, va juca meciurile de pe teren propriu fără spectatori. Decizia vine după scandalul xenofob de la meciul cu Sepsi, ce a fost suspendat definitiv de arbitrul Andrei Chivulete din cauza scandărilor fanilor olteni.

Adrian Mititelu, decizie uluitoare în privinţa fanilor

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

Reclamă

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele„, a anunţat FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre scandalul de la Sepsi

Adrian Mititelu a făcut dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”! Duminică, meciul Sepsi – FC U Craiova a fost oprit de „centralul” Andrei Chivulete, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni

Reclamă

Deși, inițial, a susținut că FC U Craiova nu are nicio vină pentru scandările suporterilor olteni, Adrian Mititelu și-a schimbat discursul, după ce a aflat că Cătălin Rizan, responsabilul cu paza din partea clubului FC U Craiova, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică.

„Ce să mai… Situaţia e destul de dificilă, pentru mine a fost o lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut, iar colaboratorii mei şi-au bătut joc de mine. Au dat dovadă de naivitate, de slăbiciune. Această fiţuică are valoare juridică, e clar din ce am văzut.

S-a produs păcăleala în timpul primei pauze. Foarte naiv (n.r. Cătălin Rizan), că a venit un băieţaş. A venit în pauza de 10 minute, din ultimele mele cercetări. Nu e o concluzie finală, dar 90% aşa e. A zis că să nu rupă scaunele, să nu fie probleme, iar el ca primul…

Reclamă 4 / 0/3

Problema e că a semnat cel cu atribuţii de securitate (n.r. Cătălin Rizan), el s-a aflat acolo ca o persoană care trebuia să vadă meciul, iar el nu era în timpul meciului. El lucrează doar când sunt meciurile acasă, dar s-a dus ca prostul acolo (n.r. la Sfântu Gheorghe)”, a declarat Adrian Mititelu, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”