Închide meniul

Denis Alibec a vrut să se retragă din fotbal. Dezvăluirile mamei atacantului lui Hagi: „Vii la Șantierul Naval din Mangalia, lucrezi 12 ore și e ok!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2023, 13:11

Reclamă
Denis Alibec a vrut să se retragă din fotbal. Dezvăluirile mamei atacantului lui Hagi: „Vii la Șantierul Naval din Mangalia, lucrezi 12 ore și e ok!

Denis Alibec nu poate juca în Farul - FCSB

Profimediaimages

Denis Alibec a vrut să se retragă din fotbal. Anunţul a fost făcut chiar de mama golgheterului de la Farul. Emilia Stroe a dezvăluit ce i-a spus fiului său în momentul în care acesta avea de gând să îşi agaţe ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Alibec a făcut dezvăluiri în premieră despre starul lui Gică Hagi. Acesta adunase mai multe frustări la echipa naţională. În urmă cu doi ani, Denis luase în calcul să spună ‘pas’ echipei naţionale.

Denis Alibec a vrut să se retragă din fotbal

Atacantul în vârstă de 32 de ani s-a răzgândit şi a luat cea mai bună decizie. În acest moment este al treilea cel mai bun marcator din Liga 1. Are 10 goluri, cu 4 mai puţin decât Andrea Compagno.

Excluzând perioada lui Rădoi, acum cu Iordănescu, el tot timpul s-a simțit eterna rezervă la națională. (n.r. la un moment dat a vrut să se retragă din națională) Da. După ce a plecat Rădoi, apoi pentru el naționala e ceva deosebit și a revenit. A zis ‘nu, nu pot să mă las. Cât mă țin picioarele, o să mă duc’. Acum doi ani s-a întâmplat. Cam în perioada când a anunțat și Maxim că se lasă.

(n.r. a vrut să nu mai joace fotbal) Și asta e adevărat. Eu chiar i-am zis atunci. ‘Te lași de fotbal, vii la Șantierul Naval din Mangalia, lucrezi 12 ore și e Ok’„, a declarat Emilia Stroe pentru fanatik.ro.

Reclamă

Atacantul de la Farul tocmai a reuşit o „bijuterie” de gol împotriva fostei sale echipe, FCSB. A înscris senzațional din lovitură liberă și a contribuit la eliminarea lui Dawa. Jucătorii lui Gică Hagi au fost conduşi până în minutul 90+4, dar a întors incredibil rezultatul.

Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră.

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a dezvăluit secretul formei lui Denis Alibec

Gică Hagi a explicat că secretul succesului lui Alibec la Farul constă în mentalitatea acestuia.

Dacă am ceva să îi spun dacă nu e de bine, îi spun. Raportul e foarte bun. Alibec nu putea să joace atât de bine dacă nu era o chimie între mine şi el.

Nu l-am făcut să slăbească. În primul rând trebuie să lucrezi cu jucătorul mental. Trebuie să ştii să vorbeşti individual cu un jucător ca Alibec. Jocul colectiv există, dar trebuie să ştii să vorbeşti cu el, să se facă să se simtă foarte tare, un campion. Aşa va da maxim!

El a şi spus-o, a jucat cu nişte copii în atac şi a făcut-o foarte bine”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

10 goluri și 4 pase decisive a reușit Denis Alibec în acest sezon de Liga 1, fiind cotat la 900.000 de euro, conform Transfermarkt.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și