Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit secretul formei lui Denis Alibec! Cum l-a transformat într-un golgheter de temut în Liga 1

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 ianuarie 2023, 21:23

Gică Hagi a dezvăluit secretul formei lui Denis Alibec! Cum l-a transformat într-un golgheter de temut în Liga 1

Gică Hagi a dezvăluit secretul formei lui Denis Alibec

Gică Hagi și Denis Alibec / Profimedia

Gică Hagi a dezvăluit secretul formei lui Denis Alibec. Atacantul celor de la Farul a avut un sezon de excepție până acum, fiind decisiv în multe meciuri pentru echipa din Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a jucat excelent și în derby-ul de pe Arena Națională dintre FCSB și Farul, înscriind un gol de senzație din lovitură liberă.

Gică Hagi a dezvăluit secretul formei lui Denis Alibec! Cum l-a transformat într-un golgheter de temut în Liga 1

Gică Hagi a explicat că secretul succesului lui Alibec la Farul constă în mentalitatea acestuia.

„Dacă am ceva să îi spun dacă nu e de bine, îi spun. Raportul e foarte bun. Alibec nu putea să joace atât de bine dacă nu era o chimie între mine şi el.

Nu l-am făcut să slăbească. În primul rând trebuie să lucrezi cu jucătorul mental. Trebuie să ştii să vorbeşti individual cu un jucător ca Alibec. Jocul colectiv există, dar trebuie să ştii să vorbeşti cu el, să se facă să se simtă foarte tare, un campion. Aşa va da maxim!

Reclamă

El a şi spus-o, a jucat cu nişte copii în atac şi a făcut-o foarte bine”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

10 goluri și 4 pase decisive a reușit Denis Alibec în acest sezon de Liga 1, fiind cotat la 900.000 de euro, conform Transfermarkt.

Denis Alibec, sub lupa lui Ciprian Marica după FCSB – Farul 2-3: „E păcat!”. Concluzia trasă de fostul atacant

Denis Alibec s-a aflat sub lupa lui Ciprian Marica, după FCSB – Farul 2-3. Fostul atacant al naționalei României, devenit acționar la Farul, a analizat jocul lui Alibec și a tras concluzia.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a marcat primul gol al Farului în derby-ul de pe Arena Națională, cu o execuție fantastică din lovitură liberă. Trupa lui Gică Hagi a câștigat partida în mod spectaculos și a revenit, cel puțin temporar, pe primul loc în Liga 1.

Ciprian Marica l-a lăudat pe Denis Alibec pentru prestația excelentă din meciul cu FCSB. Fostul internațional spune că Alibec are un rol extrem de important la Farul și în vestiar, unde este „încojurat” de jucători tineri.

Totuși, Marica a semnalat faptul că atacantul Farului n-are evoluții constante, iar dacă va reuși să rezolve această problemă, atunci va deveni o piesă de bază la echipa națională.

„L-am văzut pe Alibec, un talent imens, atât pentru Farul, cât și pentru echipa națională. Așa trebuie să-l vedem, într-o formă bună. Păcat că Alibec are evoluții spontane, din când în când. Avem nevoie de el la echipa națională așa cum a fost aseară și cum era la Astra.

S-a maturizat, copilul de altădată devine matur, un jucător important pentru echipă. Chiar apreciam interviul lui de după meci, în care a spus că e mândru de acești copii (n.r. – colegii mai tineri). Se maturizează, conștientizează valoarea și rolul lui în echipă”, a spus Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Gică Hagi a dezvăluit secretul formei lui Denis Alibec
  • Atacantul a înscris un gol de senzație în derby-ul cu FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și