Închide meniul

„Hanca e un mercenar, lui Vînă să îi fie ruşine!”. Mihai Rotaru a răbufnit după procesele împotriva Universităţii Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2023, 11:08

„Hanca e un mercenar, lui Vînă să îi fie ruşine!. Mihai Rotaru a răbufnit după procesele împotriva Universităţii Craiova

"Hanca e un mercenar, lui Vînă să îi fie ruşine!". Mihai Rotaru a răbufnit după procesele împotriva Universităţii Craiova

Sergiu Hanca, după un gol marcat pentru Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru a răbufnit după procesele intentate de Sergiu Hanca (30 de ani) şi Ionuţ Vînă (27 de ani) împotriva Universităţii Craiova. Cei doi jucători audat în judecată clubul, considerând că le-au fost încălcate drepturile în momentul în care au fost trimişi la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor nu îşi explică decizia luată de cei doi jucători. Vînă a cerut nu mai puţin de 5 milioane de euro, în timp ce Sergiu Hanca şi-a dorit să obţină 2.5 milioane de euro.

Mihai Rotaru a răbufnit după procesele împotriva Universităţii Craiova. Mesaj pentru Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă

Memoriile depuse de cei doi jucători la FRF au fost respinse de Comisia de Soluționare a Litigiilor. Totuşi, aceştia au o cale de recurs şi se pot duce la TAS.

E o copilărie, e o prostie. Vînă şi Hanca nu s-au antrenat pe coclauri şi în baza noastră. Au fost patru zile. Au prins cantonamentul cu noi. Când nu au prins prima echipă au stat cu noi în cantonament, au mâncat cu noi, au avut preparator. E o copilărie, e o nebunie.

Eu sunt dezamăgit mai mult pentru Vînă, Hanca a venit ca şi mercenar de cuvânt. Face tot ceea ce poate pentru a susţine clubul. Dar nu am avut o perioadă mai lungă de timp să ne cunoaştem. Pe Vînă ştiţi foarte bine de unde l-am luat, era marginalizat la FCSB. I-am dat numărul 10, i-am dat şanse. Să mergi pe drumul ăsta, Vînă, ar trebui să îţi fie ruşine. Ei au avut acest miraj al banilor.

Reclamă

Nu ne-am îndreptat împotriva lui Mirel Rădoi, l-am chemat în garanţie. Acea decizie de a îi pune 3-4 zile în afara lotului îi aparţine antrenorului, nu clubului. Dacă cineva trebuie să plătească, de ce clubul? Mirel Rădoi a luat mereu decizii singur, e comportamentul său„, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă și-au depus memorii, după ce, în noiembrie 2022, Mirel Rădoi, antrenorul de la acel moment, i-a trimis să se pregătească separat, alături de alți doi jucători exilați: Andrei Ivan și Jovan Markovic.

Mirel Rădoi, prima reacţie după procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă

Cei doi jucători au fost excluşi din lotul oltenilor, pe vremea când Rădoi era antrenor. Hanca şi Vînă ajunseseră pe „lista neagră” la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi s-a ferit să ofere prea multe declaraţii. Cu toate acestea, este convins că atât Sergiu Hanca, cât şi Ionuţ Vînă vor merge până la TAS, după ce memoriile iniţale depuse la FRF au fost respinse.

Totodată, antrenorul lui Al-Tai este convins că situaţia nu se va rezolva cu uşurinţă, având în vedere că cei doi jucători cer în total despăgubiri în valoare de peste şapte milioane de euro.

Sunt un tip corect și nu vreau să fac scandal pentru că nu este cazul acum. Era și altă cale de atac sau de judecată, nu se termina așa ușor pentru nimeni.

Cum nu cred nici acum că este încheiat cazul și, dacă se va termina cazul în România, cred că jucătorii vor alege să meargă la TAS la cum i-am văzut că au reacționat. (Dacă vei fi chemat și la TAS în garanție?) Vom vedea atunci care va fi situația… Aș avea o reacție inutilă în momentul ăsta, ei alegând să meargă mai departe cu acest caz”, a declarat Mirel Rădoi, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și