Închide meniul

Ce a declarat Mirel Rădoi, după procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă de la Universitatea Craiova: „Nu se termină aşa uşor!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 23:32

Ce a declarat Mirel Rădoi, după procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă de la Universitatea Craiova: „Nu se termină aşa uşor!

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

Mirel Rădoi a oferit primele declaraţii, după ce Universitatea Craiova l-ar considera vinovat de procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă. Fostul antrenor din Bănie a declarat că scandalulul iscat de cei doi jucători nu se va încheia atât de uşor, fiind convins că cei doi vor merge până la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi ar fi considerat responsabil de cei de la Universitatea Craiova, pentru faptul că Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au intentat proces contra clubului, anunţă prosport.ro. Cei doi jucători au fost excluşi din lotul oltenilor, pe vremea când Rădoi era antrenor.

Mirel Rădoi, primele declaraţii după ce Universitatea Craiova l-a tras la răspundere în procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă

Mirel Rădoi s-a ferit să ofere prea multe declaraţii. Cu toate acestea, este convins că atât Sergiu Hanca, cât şi Ionuţ Vînă vor merge până la TAS, după ce memoriile iniţale depuse la FRF au fost respinse.

Totodată, antrenorul lui Al-Tai este convins că situaţia nu se va rezolva cu uşurinţă, având în vedere că cei doi jucători cer în total despăgubiri în valoare de peste şapte milioane de euro.

Sunt un tip corect și nu vreau să fac scandal pentru că nu este cazul acum. Era și altă cale de atac sau de judecată, nu se termina așa ușor pentru nimeni.

Reclamă

Cum nu cred nici acum că este încheiat cazul și, dacă se va termina cazul în România, cred că jucătorii vor alege să meargă la TAS la cum i-am văzut că au reacționat. (Dacă vei fi chemat și la TAS în garanție?) Vom vedea atunci care va fi situația… Aș avea o reacție inutilă în momentul ăsta, ei alegând să meargă mai departe cu acest caz”, a declarat Mirel Rădoi, pentru prosport.ro.

Veste importantă pentru Universitatea Craiova! Memoriile depuse de Hanca și Vînă au fost respinse

Comisia de Soluționare a Litigiilor de la FRF a respins memoriile depuse de Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, în care cereau 2,5, respectiv 5 milioane de euro. Însă, jucătorii pot face recurs.

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă și-au depus memorii, după ce, în noiembrie 2022, Mirel Rădoi, antrenorul de la acel moment, i-a trimis să se pregătească separat de echipă, alături de alți doi jucători exilați: Andrei Ivan și Jovan Markovic.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, după plecarea lui Rădoi, jucătorii excluși au fost readuși la prima echipă.

Cum şi-a motivat Mirel Rădoi decizia de a-i exclude din lot pe Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă

„Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi. Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău”, declara Mirel Rădoi, despre excluderea celor patru jucători, în luna noiembrie, înainte de Rapid – Universitatea Craiova 2-2.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, prima reacţie după procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă
  • Ce a declarat fostul antrenor al oltenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și