Închide meniul

„Hanca e un mercenar, lui Vînă să îi fie ruşine!”. Mihai Rotaru a răbufnit după procesele împotriva Universităţii Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2023, 11:08

„Hanca e un mercenar, lui Vînă să îi fie ruşine!. Mihai Rotaru a răbufnit după procesele împotriva Universităţii Craiova

"Hanca e un mercenar, lui Vînă să îi fie ruşine!". Mihai Rotaru a răbufnit după procesele împotriva Universităţii Craiova

Sergiu Hanca, după un gol marcat pentru Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Rotaru, reacţie dură după procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă
  • Ce a declarat patronul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru a răbufnit după procesele intentate de Sergiu Hanca (30 de ani) şi Ionuţ Vînă (27 de ani) împotriva Universităţii Craiova. Cei doi jucători audat în judecată clubul, considerând că le-au fost încălcate drepturile în momentul în care au fost trimişi la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor nu îşi explică decizia luată de cei doi jucători. Vînă a cerut nu mai puţin de 5 milioane de euro, în timp ce Sergiu Hanca şi-a dorit să obţină 2.5 milioane de euro.

Mihai Rotaru a răbufnit după procesele împotriva Universităţii Craiova. Mesaj pentru Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă

Memoriile depuse de cei doi jucători la FRF au fost respinse de Comisia de Soluționare a Litigiilor. Totuşi, aceştia au o cale de recurs şi se pot duce la TAS.

Reclamă

E o copilărie, e o prostie. Vînă şi Hanca nu s-au antrenat pe coclauri şi în baza noastră. Au fost patru zile. Au prins cantonamentul cu noi. Când nu au prins prima echipă au stat cu noi în cantonament, au mâncat cu noi, au avut preparator. E o copilărie, e o nebunie.

Eu sunt dezamăgit mai mult pentru Vînă, Hanca a venit ca şi mercenar de cuvânt. Face tot ceea ce poate pentru a susţine clubul. Dar nu am avut o perioadă mai lungă de timp să ne cunoaştem. Pe Vînă ştiţi foarte bine de unde l-am luat, era marginalizat la FCSB. I-am dat numărul 10, i-am dat şanse. Să mergi pe drumul ăsta, Vînă, ar trebui să îţi fie ruşine. Ei au avut acest miraj al banilor.

Reclamă

Nu ne-am îndreptat împotriva lui Mirel Rădoi, l-am chemat în garanţie. Acea decizie de a îi pune 3-4 zile în afara lotului îi aparţine antrenorului, nu clubului. Dacă cineva trebuie să plătească, de ce clubul? Mirel Rădoi a luat mereu decizii singur, e comportamentul său„, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă și-au depus memorii, după ce, în noiembrie 2022, Mirel Rădoi, antrenorul de la acel moment, i-a trimis să se pregătească separat, alături de alți doi jucători exilați: Andrei Ivan și Jovan Markovic.

Mirel Rădoi, prima reacţie după procesele lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă

Cei doi jucători au fost excluşi din lotul oltenilor, pe vremea când Rădoi era antrenor. Hanca şi Vînă ajunseseră pe „lista neagră” la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi s-a ferit să ofere prea multe declaraţii. Cu toate acestea, este convins că atât Sergiu Hanca, cât şi Ionuţ Vînă vor merge până la TAS, după ce memoriile iniţale depuse la FRF au fost respinse.

Totodată, antrenorul lui Al-Tai este convins că situaţia nu se va rezolva cu uşurinţă, având în vedere că cei doi jucători cer în total despăgubiri în valoare de peste şapte milioane de euro.

Sunt un tip corect și nu vreau să fac scandal pentru că nu este cazul acum. Era și altă cale de atac sau de judecată, nu se termina așa ușor pentru nimeni.

Cum nu cred nici acum că este încheiat cazul și, dacă se va termina cazul în România, cred că jucătorii vor alege să meargă la TAS la cum i-am văzut că au reacționat. (Dacă vei fi chemat și la TAS în garanție?) Vom vedea atunci care va fi situația… Aș avea o reacție inutilă în momentul ăsta, ei alegând să meargă mai departe cu acest caz”, a declarat Mirel Rădoi, pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”