Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Balaj face lumină în cazul lui Roger, după ce și-a denunțat contractul cu CFR Cluj: „A fost prost sfătuit! I-am asigurat toate condițiile!”

Cosmin Olteanu Publicat: 2 februarie 2023, 23:20 / Actualizat: 3 februarie 2023, 1:45

Reclamă
Cristi Balaj face lumină în cazul lui Roger, după ce și-a denunțat contractul cu CFR Cluj: A fost prost sfătuit! I-am asigurat toate condițiile!”

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj, președintele campioanei României, face lumină în cazul lui Roger, după ce și-a denunțat contractul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger, jucătorul celor de la CFR Cluj adus, în februarie 2022, de la UTA Arad, a trimis o notificare, joi, la FIFA pentru a-și denunța unilateral contractul, deoarece ar fi fost scos de pe lista jucătorilor eligibili pentru meciurile de campionat.

Cristi Balaj face lumină în cazul lui Roger, după ce și-a denunțat contractul cu CFR Cluj

Cristi Balaj susține că Roger se afla pe lista de jucători ai CFR-ului, în momentul în care acesta și-a denunțat unilateral contractul. Ba mai mult, oficialul din „Gruia” spune că i-a oferit varianta, lui Roger, să meargă, sub formă de împrumut, la două echipe din Liga 1, pe același salariu, însă jucătorul brazilian ar fi refuzat, dorința acestuia fiind să revină la UTA Arad.

„Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm.

Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

Reclamă

Era pe listă la Conference League, la Cupa României, la una dintre echipele pentru Liga 1. A fost în cantonament, făcea antrenamente cu echipa mare. Și și-a denunțat contractul pentru că așa a fost sfătuit. Mie îmi pare rău că ei au decis să se comporte așa. Noi am încercat să-i dăm condițiile cele mai bune.

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit!”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Mara: „Probabil că vom merge la FIFA!”

Inclusiv Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a reacționat, pentru Antena Sport, după ce Roger și-a denunțat unilateral contractul.

„Roger și-a depus astăzi o cerere de a deveni liber. El și-a denunțat unilateral contractul, atâta tot. A trimis o notificare pentru denunțarea unilaterală a contractului. Nu este liber, în momentul acesta. Probabil că vom merge la FIFA, la TAS, și vom afla cine are dreptate sau cine nu are.

Am primit o notificare în care și-a denunțat unilateral contractul. Noi vom acționa pe cale legală. Avocații noștri au luat la cunoștință notificarea trimisă de Roger și vom vedea, mai departe, ce se întâmplă. Chiar dacă a denunțat unilateral contractul, asta nu înseamnă că el e liber mâine. Urmează un proces în care vom vedea cine are dreptate în această speță”, a spus Bogdan Mara, pentru Antena Sport.

  • 600.000 de euro este cota lui Roger, conform transfermarkt.com
  • 5 pase de gol a oferit Roger în 33 de partide bifate pentru CFR Cluj, în acest sezon
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și