Închide meniul

Cristi Balaj, acuze dure la adresa Rapidului: „Am înnebunit! Anumite lucruri nu le mai înțeleg!”

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 21:19

Cristi Balaj, acuze dure la adresa Rapidului: Am înnebunit! Anumite lucruri nu le mai înțeleg!”

Cristi Balaj, CFR Cluj

Cristi Balaj | Profimedia

  • Cristi Balaj, acuze dure la adresa Rapidului
  • Cristi Balaj lasă de înțeles că trupa lui Adrian Mutu ar fi favorizată de arbitri

Cristi Balaj a lansat acuze dure la adresa Rapidului, din cauza arbitrajului de la meciurile formației giuleștene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultimul meci disputat de Rapid, cel cu U Cluj, terminat 0-0, formația ardeleană a fost privată de un penalty clar.

Cristi Balaj, acuze dure la adresa Rapidului

Cristi Balaj consideră inadmisibil felul în care sunt arbitrate meciurile Rapidului. Acesta lasă de înțeles că trupa lui Adrian Mutu ar fi favorizată de arbitri.

Reclamă

„Am înnebunit după meciul pe care l-am avut în Giulești. Anumite lucruri nu le mai înțeleg, văzând și greșeala de la partida lor (n.r. a Rapidului) cu Universitatea Cluj, mai ales și în contextul meciului cu noi…

Nu înțeleg arbitrii. Ei caută niște detalii prin care încearcă să anuleze anumite elemente clare. S-a spus că atacantul a pus piciorul departe de minge pentru a proteja, dar fundașul nu putea să intervină cu acea alunecare.

Reclamă

Ei se leagă de faptul că atacantul a pus piciorul pentru a proteja. Daniel Niculae își apără interesul”, a declarat Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Marius Avram: „Este una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri neacordate!”

Inclusiv Marius Avram, fostul arbitru FIFA, a declarat că nu-și explică de ce U Cluj nu a primit un penalty la meciul cu Rapid.

„Este una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri neacordate de când avem sistemul VAR. Tot timpul vă spuneam că cei din cabina VAR au nevoie de ceva clar și evident pentru a interveni.

Reclamă 4 / 0/3

Aici, fundașul încearcă să joace mingea, dar din cauza terenului alunecos nu-și mai controlează alunecarea și, cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ‘ia cu fulgi cu tot’ pe fotbalistul lui ‘U’ Cluj. E un fault evident, inițial am văzut că și comentatorii aveau dubii.

Dar prin decizia arbitrului de a acorda aut de poartă, el nu a luat în calcul în niciun moment că fundașul ar fi putut să joace mingea, pentru că altfel ar fi acordat corner.

La genul acesta de fază, chiar dacă fundașul atingea un pic mingea cu piciorul, e un fault evident și nu ar fi anulat acest fault clar.

M-a surprins, analiza VAR a fost foarte rapidă, probabil au avut aceleași reluări ca și noi. Efectiv, îi pune piedică din spate, am tot încercat să le găsesc o scuză (n.r. celor din cabina VAR).

Ori sunt prieteni și nu vor să se bage unul peste altul… Eu le-am mai spus, își fac rău singuri, ideea e să-l ajuți pe colegul tău, nu să-l îngropi. VAR-ul trebuia să intervină”, a explicat Avram, zilele trecute.

  • 3 este locul ocupat de Rapid în Liga 1

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”