Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Balaj face lumină în cazul lui Roger, după ce și-a denunțat contractul cu CFR Cluj: „A fost prost sfătuit! I-am asigurat toate condițiile!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 februarie 2023, 23:20 / Actualizat: 3 februarie 2023, 1:45

Cristi Balaj face lumină în cazul lui Roger, după ce și-a denunțat contractul cu CFR Cluj: A fost prost sfătuit! I-am asigurat toate condițiile!”

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj, președintele campioanei României, face lumină în cazul lui Roger, după ce și-a denunțat contractul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger, jucătorul celor de la CFR Cluj adus, în februarie 2022, de la UTA Arad, a trimis o notificare, joi, la FIFA pentru a-și denunța unilateral contractul, deoarece ar fi fost scos de pe lista jucătorilor eligibili pentru meciurile de campionat.

Cristi Balaj face lumină în cazul lui Roger, după ce și-a denunțat contractul cu CFR Cluj

Cristi Balaj susține că Roger se afla pe lista de jucători ai CFR-ului, în momentul în care acesta și-a denunțat unilateral contractul. Ba mai mult, oficialul din „Gruia” spune că i-a oferit varianta, lui Roger, să meargă, sub formă de împrumut, la două echipe din Liga 1, pe același salariu, însă jucătorul brazilian ar fi refuzat, dorința acestuia fiind să revină la UTA Arad.

„Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm.

Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

Reclamă

Era pe listă la Conference League, la Cupa României, la una dintre echipele pentru Liga 1. A fost în cantonament, făcea antrenamente cu echipa mare. Și și-a denunțat contractul pentru că așa a fost sfătuit. Mie îmi pare rău că ei au decis să se comporte așa. Noi am încercat să-i dăm condițiile cele mai bune.

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit!”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Mara: „Probabil că vom merge la FIFA!”

Inclusiv Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a reacționat, pentru Antena Sport, după ce Roger și-a denunțat unilateral contractul.

„Roger și-a depus astăzi o cerere de a deveni liber. El și-a denunțat unilateral contractul, atâta tot. A trimis o notificare pentru denunțarea unilaterală a contractului. Nu este liber, în momentul acesta. Probabil că vom merge la FIFA, la TAS, și vom afla cine are dreptate sau cine nu are.

Am primit o notificare în care și-a denunțat unilateral contractul. Noi vom acționa pe cale legală. Avocații noștri au luat la cunoștință notificarea trimisă de Roger și vom vedea, mai departe, ce se întâmplă. Chiar dacă a denunțat unilateral contractul, asta nu înseamnă că el e liber mâine. Urmează un proces în care vom vedea cine are dreptate în această speță”, a spus Bogdan Mara, pentru Antena Sport.

  • 600.000 de euro este cota lui Roger, conform transfermarkt.com
  • 5 pase de gol a oferit Roger în 33 de partide bifate pentru CFR Cluj, în acest sezon
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și