Închide meniul

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A! Anunţul făcut de Cristi Balaj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 februarie 2023, 13:37

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A! Anunţul făcut de Cristi Balaj

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A

Simone Scuffet, în timpul meciului Farul - CFR 0-3 / Hepta

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A! Chiar dacă nu a spus numele echipei, Cristi Balaj susţine că există varianta unui transfer spectaculos al portarului de 26 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scuffet e cotat la 1.2 milioane de euro. Italianul a încasat 15 goluri în Liga 1, în acest sezon. El şi-a trecut în cont şi 8 meciuri în care nu a încasat gol.

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A

Scuffet este un nume cunoscut în Italia! El a fost al treilea portar la un meci din preliminariile CM 2018, cu Liechtenstein, după Buffon şi Donnarumma. El a stat şi pe bancă ulterior la un amical cu Uruguay.

„Scuffet este urmărit de echipe din Italia. În Italia se știa despre el, a fost și la echipa națională una dintre variantele pentru Buffon. Este pe lista unei echipe din prima ligă din Italia”, a spus Cristi Balaj, citat de fanatik.ro.

Scuffet, doar rezervă la meciul cu Voluntari

Dan Petrescu l-a folosit însă pe Răzvan Sava în ultimul meci din campionat, 1-0 pe terenul lui FC Voluntari. Acesta a acoperit postul U21, ţinând cont că Petrila a avut nişte probleme fizice.

Reclamă

„Astăzi am riscat, am jucat cu Sava în poartă, niciun antrenor din lume n-ar fi făcut asta. Dacă pierdeam, era vina mea, pentru că Scuffet era într-o formă extraordinară.

Mă bucură prestația lui Sava, chiar a dat siguranță. Nu se știe ce facem etapa viitoare, mai sunt cinci zile de antrenament. E posibil să apere Sava și cu FCSB, depinde cum se vor antrena Petrila și Bîrligea, pentru că ei sunt principalii ‘underi’ de la noi”, a spus Petrescu, după meci.

Philip Otele nu mai ajunge la CFR Cluj

Philip Otele nu mai ajunge la CFR Cluj, în această iarnă! Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a făcut anunțul, în exclusivitate, pentru Antena Sport. Site-ul nostru a scris încă de pe data de 17 ianuarie, despre interesul campioanei României pentru extrema nigeriană.

Reclamă 4 / 0/3

Philip Otele este legitimat la UTA Arad, însă a intrat în ultimele șase luni de contract, motiv pentru care a semnat cu CFR Cluj, urmând să ajungă la formația ardeleană la vară. Doar că trupa lui Dan Petrescu a încercat să-l aducă, încă din această iarnă, pe fotbalistul nigerian, în „Gruia”.

Cristi Balaj susține că CFR Cluj le-a oferit celor de la UTA Arad anumite bonusuri, în urma unor calificări în competițiile europene, pentru a-l lăsa pe Philip Otele, încă din această iarnă, în „Gruia”. Însă, formația arădeană a cerut o sumă de bani, variantă de care echipa ardeleană nici nu a vrut să audă.

„UTA știm că și-l dorea pe Roger. Cu UTA a căzut înțelegerea. Noi am oferit anumite bonusuri, în urma unor calificări în competițiile europene, ei au solicitat o sumă de bani pentru a veni cu patru luni mai devreme, ceea ce nu am putut accepta, pentru că politica clubului, în momentul acesta, este să diminuăm pierderile”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și