Închide meniul

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A! Anunţul făcut de Cristi Balaj

Dan Roșu Publicat: 3 februarie 2023, 13:37

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A! Anunţul făcut de Cristi Balaj

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A

Simone Scuffet, în timpul meciului Farul - CFR 0-3 / Hepta

  • Simone Scuffet e cotat la 1.2 milioane de euro
  • Scuffet a încasat 15 goluri în acest sezon

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A! Chiar dacă nu a spus numele echipei, Cristi Balaj susţine că există varianta unui transfer spectaculos al portarului de 26 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scuffet e cotat la 1.2 milioane de euro. Italianul a încasat 15 goluri în Liga 1, în acest sezon. El şi-a trecut în cont şi 8 meciuri în care nu a încasat gol.

Simone Scuffet e pe lista unei echipe din Serie A

Scuffet este un nume cunoscut în Italia! El a fost al treilea portar la un meci din preliminariile CM 2018, cu Liechtenstein, după Buffon şi Donnarumma. El a stat şi pe bancă ulterior la un amical cu Uruguay.

Reclamă

„Scuffet este urmărit de echipe din Italia. În Italia se știa despre el, a fost și la echipa națională una dintre variantele pentru Buffon. Este pe lista unei echipe din prima ligă din Italia”, a spus Cristi Balaj, citat de fanatik.ro.

Scuffet, doar rezervă la meciul cu Voluntari

Dan Petrescu l-a folosit însă pe Răzvan Sava în ultimul meci din campionat, 1-0 pe terenul lui FC Voluntari. Acesta a acoperit postul U21, ţinând cont că Petrila a avut nişte probleme fizice.

Reclamă

„Astăzi am riscat, am jucat cu Sava în poartă, niciun antrenor din lume n-ar fi făcut asta. Dacă pierdeam, era vina mea, pentru că Scuffet era într-o formă extraordinară.

Mă bucură prestația lui Sava, chiar a dat siguranță. Nu se știe ce facem etapa viitoare, mai sunt cinci zile de antrenament. E posibil să apere Sava și cu FCSB, depinde cum se vor antrena Petrila și Bîrligea, pentru că ei sunt principalii ‘underi’ de la noi”, a spus Petrescu, după meci.

Philip Otele nu mai ajunge la CFR Cluj

Philip Otele nu mai ajunge la CFR Cluj, în această iarnă! Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a făcut anunțul, în exclusivitate, pentru Antena Sport. Site-ul nostru a scris încă de pe data de 17 ianuarie, despre interesul campioanei României pentru extrema nigeriană.

Reclamă 4 / 0/3

Philip Otele este legitimat la UTA Arad, însă a intrat în ultimele șase luni de contract, motiv pentru care a semnat cu CFR Cluj, urmând să ajungă la formația ardeleană la vară. Doar că trupa lui Dan Petrescu a încercat să-l aducă, încă din această iarnă, pe fotbalistul nigerian, în „Gruia”.

Cristi Balaj susține că CFR Cluj le-a oferit celor de la UTA Arad anumite bonusuri, în urma unor calificări în competițiile europene, pentru a-l lăsa pe Philip Otele, încă din această iarnă, în „Gruia”. Însă, formația arădeană a cerut o sumă de bani, variantă de care echipa ardeleană nici nu a vrut să audă.

„UTA știm că și-l dorea pe Roger. Cu UTA a căzut înțelegerea. Noi am oferit anumite bonusuri, în urma unor calificări în competițiile europene, ei au solicitat o sumă de bani pentru a veni cu patru luni mai devreme, ceea ce nu am putut accepta, pentru că politica clubului, în momentul acesta, este să diminuăm pierderile”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”