Închide meniul

Mesut Ozil se retrage din fotbal! Anunț șocant în lumea sportului

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2023, 16:56

Reclamă
Mesut Ozil se retrage din fotbal! Anunț șocant în lumea sportului

Mesut Ozil se retrage din fotbal

Mesut Ozil, într-un meci pentru Istanbul Basaksehir / Profimedia

Mesut Ozil se retrage din fotbal. Germanul ia în serios această posibilitate după ce a lipsit de la ultimele antrenamente ale echipei la care evoluează, Istanbul Basaksehir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yakup Ciner, jurnalist la fanatik.tr, a anunțat că Mesut Ozil ia în considerare să pună capăt carierei de fotbalist. Jucătorul de 34 de ani a lipsit de la antrenamentele de vineri ale celor de la Basaksehir și și-ar fi informat deja colegii cu privire la decizia sa.

Mesut Ozil se retrage din fotbal

Basaksehir i-ar fi reziliat deja contractul lui Mesut Ozil, care a fost titular în meciul Kayserispor – Basaksehir 1-0, disputat cu doar o zi înainte să lipsească de la antrenamente. Germanul a jucat doar 45 de minute, fiind înlocuit la pauză.

Ozil a ajuns la Basaksehir la începutul stagiunii, liber de contract de la Fenerbahce.  Doar opt meciuri a bifat Mesut Ozil la Basaksehir în această stagiune, în toate competițiile.

În Turcia evoluează din februarie 2021, când Arsenal a renunțat la serviciile sale.

Reclamă

Mesut Ozil este campion mondial cu Germania

În capitala Angliei, Mesut Ozil câștiga nu mai puțin de 18 milioane de lire sterline pe sezon. Campionul Mondial din 2014 era însă în dizgrațiile antrenorului Mikel Arteta și nici măcar nu a fost trecut pe lista de jucători înregistrați în ultimul său sezon în Premier League.

Mesut Ozil are 92 de selecții la naționala Germaniei, pentru care a înscris 23 de goluri. Cea mai importantă performanță din cariera sa o reprezintă triumful de la Campionatul Mondial din 2014 sub comanda lui Joachim Low.

De-a lungul carierei, Mesut Ozil a evoluat pentru Schalke, Werder Bremen, Real Madrid ori Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și