Închide meniul

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 18:29

Reclamă
Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul de foc” dintre Bayern și PSG: Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG

Julian Nagelsmann / Profimedia

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG. Antrenorul lui Bayern Munchen a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el consideră că gruparea pariziană PSG blufează în legătură cu absenţa lui Mbappe de la meciul cu bavarezii, anunță news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parizienii au anunţat joi că fotbalistul Kylian Mbappe ar putea absenta de pe teren timp de trei săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Montpellier. Asta înseamnă cu Mbappe va rata prima manşă a duelului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, meci programat pentru ziua de 14 februarie.

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede în absenţa lui Kylian de la partida cu echipa sa. Pentru Nagelsmann, totul este o cacealma:

„Nu cred că Mbappe va rata meciul cu Bayern. Mă aştept să joace, Nu ştiu ce are, pentru că declaraţia de pe site-ul PSG este destul de vagă, dar nu îmi pot imagina că va ratat acest meci”, a spus Nagelsmann.

La rândul său, antrenorul german a anunţat că Sadio Mane este accidentat şi va lipsi la meciul tur cu PSG.

Reclamă

PSG i-a găsit trei posibili înlocuitori lui Neymar! Starul brazilian, tot mai aproape de plecare

Neymar este din nou aproape de o plecare de la PSG, iar oficialii formaţiei de pe Parc de Princes i-au găsit deja trei posibili înlocuitori. Starul brazilian a fost aproape de un transfer şi în vară, însă agentul său nu i-a găsit nicio echipă dispusă să-i plătească salariul colosal.

Neymar nu mai este pe placul celor de la PSG. Salariul imens al brazilianului, cât şi evoluţiile sale oscilanet, îi nemulţumesc pe „şeicii” care conduc destinele parizienilor.

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, şi-a setat obictivele pentru finalul stagiunii. Mai exact, oficialul parizienilor vrea ca Neymar să plece de pe Parc de Princes, anunţă presa din Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

Plecarea brazilianului de capitala Franţei ar permite clubului să cumpere jucători mai tineri. Salariul imens al lui Neymar îi împiedică în prezent pe francezi să plătească sume imense în transferuri.

Astfel, cei trei jucători doriţi de PSG la finalul sezonului ar fi Rafael Leao, de la AC Milan, Marcus Rashford, de la Manchester United, şi Victor Osimhen, de la Napoli.

Fiecare dintre ei costă aproximativ 100 de milioane de euro, iar astfel oficialii parizieni vor fi nevoiţi să aleagă doar unul dintre ei. Rafael Leao nu şi-a prelungit contractul cu AC Milan, şi pare ţinta cea mai probabilă a celor de la PSG, la finalul sezonului.

Neymar evoluează la PSG din 2017, şi mai are contract cu clubul francez până în vara lui 2025. În actuala stagiun, starul brazilian are cifre excelente, marcând 17 goluri în 25 de partide bifate, în toate competiţiile. Totodată, acesta a oferit şi 15 pase de gol.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și